تالارگفتمان پایگاه اینترنتی امدادگران ایران

نسخه کامل: چرا امدادگران مطالبشون را به اشتراک نمیذارن ؟
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
يه پيشنهاد

چطوره كه دوستان امدادگر سعي كنند سناريو طراحي كنند و به اشتراك بذارن اينطوري بقيه ي اعضا اگه حتي موضوع جديدي به ذهنشون نرسه مي تونن به تحليل سناريو و يا جواب دادن به اون بپردازن،اينطوري توجه امدادگرا به جزئيات نيز بيشتر ميشه.
چون من تو كلاسا ديدم هميشه امدادگرا مي تونن به سؤالاي عادي براحتي جواب بدن اما پاي سناريو كه ميرسه وسط يه كمي بي دقتي ميكنن و نسبت به پاسخگويي اون دچار استرس مي شن ،اما اگه به اون عادت كرده باشن و بتونن تجسم درستي توي ذهنشون ايجاد كنن ديگه مشكلي نيست. . .
با سناریو بسیار موافقم . سناریو باعث چالیش فکری امدادگران و در واقع حضور مجازی امدادگران در صحنه عملیات فرضیه.
بسم الله...
---------------------------------------
راستی امروز سر کلاس بودم و داشتم مبحث خونریزی را تدریس می کردم . (مطالب آموزشی را از سایت گرفته بودم و برای یادآوری سرفصل ها از روی لپ تاب صفحات ذخیره شده سایت و برخی موضوعات تالار را مطرح می کردم)
در پایان کلاس بچه ها اومدن و طبق روال سایر کلاس ها فلش مموری ها جلو اومد و درخواست فایل های آموزشی را کردن.
بعد از اینکه بهشون گفتم کلیه مطالب آموزشی اون روز را از سایت گفتم براشون جالب بود و بعد از نشون دادن صفحه اول سایت و تالارگفتمان با اینکه قبلا آدرس سایت را در جلسات قبل روی تخته نوشته بودم درخواست آدرس را مجدداً کردند که خوشبختانه کارت تبلیغاتی سایت به همراهم بود و به اونها دادم .
یه جورایی متوجه شدم متاسفانه یکی از علل اینکه امدادگران به دنیای اینترنت علاقه نشون نمیدن اینه که یه سری سایت غیرمفید و با مطالب پراکنده را قبلا مشاهده کردن و از سایت امدادگر هم چنین برداشتی داشتن و رقبتی حتی جهت بازدید اون نشون نمی دادن.

این درسی شد تا برای معرفی سایت :
1- صفحات سایت را به فراگیران نشان دهیم تا با محیط سایت آشنا بشن و ایجاد رغبت کنه.
2- در جلسات آموزشی حتماً از مطالب سایت به عنوان مرجع آموزشی اطلاعاتی را بیان کنیم تا فراگیران مشتاق بتونن جهت تحقیق بیشتر به سایت رجوع کنند.

اینم شد از تجربه امروزم
واقعاً تجربه ي جالبي بود،منم ياد گرفتم ازاين به بعد سايت و تالار رو سر كلاس به بچه ها معرفي كنم.
آخه خودمم وقتي از استادم به اصرار خواستم كه يه سايت معتبر بهم معرفي كنه اين سايت رو معرفي كرد(به دليل همون سايت هاي زيادي كه خودتون عرض كرديد)
سلام شاید مطلبشون تکراری هستش یا شایدم وقت نوشتن مطالبو ندارن؟ThinkThinkIcon_smile_dontknow
(۱۳۹۰/۷/۹ ۰۱:۱۴ صبح)raha نوشته شده توسط: [ -> ]سلام شاید مطلبشون تکراری هستش یا شایدم وقت نوشتن مطالبو ندارن؟ThinkThinkIcon_smile_dontknow

مطالب هر چه قدر هم تکراری باشه باز هم قطعاً موردی داره که به درد بخور باشه و بشه به عنوان نکته آموزشی از اون استفاده کرد.
و و قت نوشتن هم که ...

متاسفانه همین طور که "raha" گفت احتمالاً یکی از دلایل عدم درج مطالب توسط دوستان امدادگر ممکنه این موضوع باشه که بگن همه مطالبی تو سایت هست و دیگر نیاز به درج مجدد نیست که لازمه این طرز فکر ار تغییر داد.
باید بگیم که هر مطلبی جای استفاده و بهره برداری علمی خاص خودش را داره.
ممنون
شاید مطالب از نظر ما تکراری باشند
اما برای برخی اینطور نباشه
من که همیشه می گم حتی مطلب جدیدی که یاد می گیرم
در حد یه جمله ی کوچیک باشه
بازم خیلی خوشحالم میکنه و مطئنم خیلی های دیگه هم اینطور هستند
تازه اینطوری می تونیم نظر و تجربیات دوستانمون هم در مورد مطالب و دانسته هامون
بدونیم و از تجربیات شون در اون زمینه بهره ببریمIcon_smile
خوندن مطالب تكراري شايد خسته كننده باشه اما همين خودش ميشه يه تمرين و تكرار و در نتيجه اون مطلب بهتر توي ذهن ميمونه
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع