تالارگفتمان پایگاه اینترنتی امدادگران ایران

نسخه کامل: بانوان آتش نشان
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6
سلام
احمد اقا دقيقا به خاطر همين 23 ايتم و چند نقطه اي كه از سوابقتون فرموديد بهتون بيشنهاد مي كنم به عنوان بك دوست كوچك كه در پاسخهاتون مراعات همون سوابق و زحمات ارزشمندتون رو بكنيد
درست نيست توي اين تاپيك دوستان چرا اينطوري برخورد مي كنن لطفا رعايت كنيم
يا علي روز خوش موفق باشيد
AHMAD نوشته شده توسط:سلام
من با حرف رسکیو موافقم مگه میشه با تنها رتبه 10 سایت موافق نبود حتی معتقدم باید به تیم adminestor اضافه بشن .
خوب اینا تعارف بود
مطمعنا خانوم هایی هستند که از من بهترن مثل تمام مادر های دنیا چون بهشت زیر پاشونه و ...
.
.
.

حالا می رسیم به نقش زن و بحث آتش نشانان : متاسفانه در سالهای اخیر تمام کشور دچار معضل دعوای بین زن و مرد شده و همه جا خانوما میخوان بگن ما هم میتونیم . در حالی که یک زن باید تمام وجود خودشو تو مادر شدن ببینه تا مرد هم احترام در شان ایشون رو ادا کنه ولی وقتی یه خانومی با مدیریت در یک شرکت تمام احساس توجه به خودشو ارضاء میکنه دیگه تمایلی به مادر شدن نداره و ....
اینه که من میگم خانوما نباید تو تمام کارا دخالت کنن چون نیازی نیست خودشونو ثابت کنن ما همه زاده ی یه زنیم و در نهایت فرزندانمون از یک زن متولد میشن و در کنار یک زن آروم میگیریم چرا باید در تمام روز بجنگیم که خودمونو به هم ثابت کنیم چون ازش همسر و مادر کمرنگ شده چون وقتی آقا هه سر کار می ره و رئیسش یه خانومه و اونو اذیت میکنه اونم میاد تو خونه سر زنش درمیاره و ....
خلاصه قصد من بی احترامی نیست من خاک پای تمام خانوما یی هستم که فکر مادر شدن و همسری خوب بودن هستن.
mamnon az tazakoretoon
ميخواستم بدونم كه يك خانم چگونه مي تواند در اتش نشاني استخدام شود؟
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6
لینک مرجع