تالارگفتمان پایگاه اینترنتی امدادگران ایران

نسخه کامل: شما علت این حادثه رو میدونین؟
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
سلام
دليل اين طور اتفاقات كه مشخصه وقتي با كت شلوار بخواهي بري عمليات اونم توي كوهستان
مديري كه بايد اوضاع رو از اطاق بحران كنترل كنه فكر هليكوپتر سواري به سرش ميزنه و جاي يك نفر ادم خبره رو توي اون پرواز اشغال مي كنه
اگر براش همچين اتفاقي نيفته بايد تعجب كرد
خدا رحمتش كنه انشالله كه عجر نيتي كه داشته رو مي گيره
Icon_smile_disapprove
سلام
حالا کسی علت حادثه هارو میدونه ؟
چه دردناک...Icon_smile_disapprove
خدارحمتشون کنه...
نقل قول :kambiz.adnani
دليل اين طور اتفاقات كه مشخصه وقتي با كت شلوار بخواهي بري عمليات اونم توي كوهستان

باید بگم که تو اکثر مواقع گفته جنای ادنانی صدق میکنه
و گفته ایشون منو یاد یه حادثه انداخت
حادثه کوهستان داشتیم
از هلال احمر زنگ زدن و خلاصه اومدن دنبالم
رفتم اداره لوازم رو تحوبل گرفتم
رئیس هئیت کوهنوردی با هلال تماس گرفت و گفت
تو مسیر بیاین دنبال من
ما هم رفتیم دنبالش
تصور کنین
یه اقا لباس پلوخوری به تن و صندل به پا
می خواست بیاد ماموریت
هیچی دیگه
روم نشود چیزی بگم
تو ماشین نشست و گفتیم که می خوایم بریم سازمان (آتش نشانی) لوازم و تکمیل کنیم
تو جوابمون گفت:
واسه من یه جفت کفش و یه چراغ فوه بردارین
تو دلم گفتم:
بابا رئیس هیئت کوهنوردی اخرشی بخدا
خوب برداشتید براش کفش و چراغ و بعد بهتون پس داد یا نه آخه اینجا هر چی بگیرن دیگه پس نمی دن.
یه سوااال:
اون گروه صعود کننده که مورد حمله ی خرس قرار گرفتن
راهی هم برای مقابله با اون داشتن؟؟!!!!
اینجور مواقع تا قبل رسیدن نیروهای کمکی،میشه چیکار کرد؟؟!
اون گروه تنها کاری که میتونسته بکنه این بوده که به خرسه بگه..لطفا لبخند بزنید و چنتا فیلم و عکس از لحظه حمله بگیرن و بزارن رو یوتیوب....خانم سایه حرفهایی میزنیدا...آخه یه خبرنگار و صدا و سیمایی چیکار کنه..بیاد با خرسه دوئل کنه؟

شرمنده...ولی در موارد فوق واقعا جای تاسف داره که مدیران ستادی ما با مدیران عملیاتی ما یکی هستن
(۱۳۹۰/۴/۱۰ ۱۲:۲۳ صبح)samimi نوشته شده توسط: [ -> ]اون گروه تنها کاری که میتونسته بکنه این بوده که به خرسه بگه..لطفا لبخند بزنید و چنتا فیلم و عکس از لحظه حمله بگیرن و بزارن رو یوتیوب....خانم سایه حرفهایی میزنیدا...آخه یه خبرنگار و صدا و سیمایی چیکار کنه..بیاد با خرسه دوئل کنه؟

شرمنده...ولی در موارد فوق واقعا جای تاسف داره که مدیران ستادی ما با مدیران عملیاتی ما یکی هستن

سلام
خوب همین مساله هم باعث شده که من اینو بپرسم.
درسته مورد فوق برای یک تیم صدا و سیما اتفاق افتاده،اما این حادثه ممکنه برای هر تیم دیگه بیفته....
یعنی هیچ چیز قابل پیش بینی ای برای این قضیه وجود نداره؟؟!
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع