تالارگفتمان پایگاه اینترنتی امدادگران ایران

نسخه کامل: عبرت زلزله
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
یکبار دیگر حادثه طبیعی . مهار نشده ایی بنام زلزله جامعه خوابزده مارا دچار شوک کرد . و تصوری غلط که جهان به ساز ما میچرخد را باطل کرد . ولی طولی نمی کشد . این بیداری هراسان در گیر و دار عادت به روزمرگی و حوادث . نبود استراتژی مناسب برای ایجاد عزم ملی که نتیجه آن پراکندگی سرمایه ها و هدر روی آنهاست و.........ما را به خواب دیگری بنام توجیه گری میبرد . تا حادثه ایی مهیب تر تصویر کاملی از صحرای محشر را برایمان بازسازی کند . آنوقت است که ملت ایران یک پارچه رگ همنوع دوستیش و عمل به نصحیت سعدی شیرازی میشود که : بنی آدم اعضای یکدیگرند . که در آفرینش ز یک گوهرند . چوعضوی بدرد آورد روزگار . دگر عضوها را نماند قرار . اما چرا نوش دارو پس از مرگ سهراب ؟ .........ریشه این اضداد کجاست؟

تحویل سال را با هم شروع کردیم . تقدیر خدا بر این نبود که که من . کودک ۴ ماهه . ۲ ساله . ۱۰ ساله . زن . مرد و پیر و جوان در زیر آوار لرستان به خواب ابدی بروم . من در زیر آوار لرستان بودم . تو بلا تکلیف بودی که شادمان از نوروز باشی . یا که هم درد من در زیر آوار . و غصه خور بازماندگانم که ناامیدانه با قلب شکسته . روح متزلزل از فراق ناهنگام. تنها و بی کس چنگ بر خاک و خاشاک میکشید . یک چشم اشک . یک جان سوخته . یک راه بسته و یک امید غصه دار . که آیا کودکم . عزیزم ...زنده است . دیشب پس از شیطنت های کودکانه وقتی خوابیده بود . ساعتی بالای سرش معصومیتش را تماشا میکردم . نمی دانستم ثمره زندگیم فردا نخواهد دید . چرا آفتابم طلوع نکرد؟ کجا فریاد بزنم . که تقدیر خدا نبود . زحمت ۴۰ساله من نابود شود . و من باقی عمرم را در بی ثمری و شکسته چه بخوام و چه نخوام . کوله بار غصه را تا غروب عمرم بر دوش کشم . ما به تاراج عمر و نسل مان عادت کرده ایم . بیش از صدها هزار نفس طیب خارج از حکمت الهی با حماقت ما . بی تدبیری . پاک کردن صورت مسئله ها . عافیت طلبی . انشالله بز است . و.......در بم . رودبار و.....لرستان و آینده ها . تهران ( خزانه . افسریه . جوادیه . اسلام شهر . شهرری . دارآباد . شهریار و......)به زیر خاک خواهیم فرستاد . تا ثابت شود که خیلی صبوریم . مثل کوه در حوادث استواریم و......ولی جرات نداریم که که بگویم . که خیلی هم احمق هستیم . از شعور و آینده نگری و سابقه تاریخی و......فقط یاوه سرایش را خوب بلدیم . اصلا مرگ حق است . کمی که فکر کنیم . در دلمان می گیم البته برای همسایه . خدا رو شکر که ما نفس میکشیم . آن که ریه هایش پر خاک و کرد و غبار است من نیستم . آنقدر شعور ندارم که بدانم آسیاب به نوبت است . زمانی هم فرا خواهد رسید که من به روی ۱۰ -۳- ۱ نفر یا بیشتر از اعضای خانواده ام نا باورانه در قعور دسته جمعی خاک بریزم . به هوش بیایم و راهی برای جلوگیری از فاجعه های این چنین جستجو کنیم .کمی در خبرها زیر فکر کنیم . در نظر داشته باشیم که زلزله لرستان تلفات بسیار کمتری از زلزله بم . رودبار و منجیل و.....داشته . و در نظر بگیرد که با رقابتهای شدید اقتصادی و توسعه بین اللملی و عقب ماندگیهای ایران در این زمینه هاو....بجای بهره وری بیشتر برای جبران گذشته با بی تدبیریها و پشت هم اندازی و سرهم بندی کارها ضربات بیشتری بر جامعه خود وارد می کنیم .در مسیر بحرانهای آینده سرمایه گذاری می کنیم . و دشمن خیال جمع است . تا زمانی که ما و سرمایه هایمان با هم و با خود می جنگیم . او ارباب جهان و ما رعیتی بیش نیستیم .

66 کشته و 1246مجروح آخرین آمار تلفات زمین لرزه لرستان است/3 هزار و 110 راس دام در زلزله لرستان تلف شد...... 15 هزار واحد مسکونی در زمین لرزه لرستان آسیب دید.... 22 هزار چادر امدادی به مناطق زلزله زده ارسال شد.../۳۰ تا 70 درصد روستاهای مناطق زلزله زده لرستان تخریب شد / زلزله زدگان به مواد غذایی و وسایل گرمایشی نیاز دارند... /330 روستاي استان لرستان تخريب شده است/آماده باش واحدهای خون گیری در استانهای همجوارمناطق زلزله زده لرستان/استاندار لرستان خواستار افزايش استانهاي معين شد /بازار دلالان چادر در خرم آباد گرم است / مشکل عمده روستاهای زلزله زده ماندن اجساد دام ها در زیر آوار است/تخریب12 روستای استان مرکزی بر اثر زمین لرزه لرستان/چهار هزار خانواده تحت پوشش كميته امداد در زلزله لرستان بي‌خانمان شدند/چهار هزار ميليارد ريال صرف بازسازي مناطق زلزله‌زده لرستان مي‌شود /رئیس مجلس شورای اسلامی با بازماندگان زلزله لرستان ابراز همدردی کرد/زلزله لرستان پنج هزار ميليارد ريال خسارت برجاي گذاشت/شایعه وقوع زلزله مجدد موجب رعب و وحشت مردم شده است/مشکل اصلی هجوم مردم شهر برای گرفتن چادر و مایحتاج است/وجود اجساد احشام در زیر آوار سلامت مردم را تهدید می کند / تیم های حمایت روانی عازم مناطق زلزله زده شدند/وضعيت بهداشتي روستاهاي زلزله‌زده بروجرد نامناسب است /هویت 11 تن از کشته شدگان زلزله لرستان مجهول است

....... .. ..... ........... .. .. . . . . . .. ... .... ........ .. ..................................چرا امروز در تهران در همه شهرهای کشور سرمایه ها را در ساختمانهایی هزینه میکنیم . که قرار است قبرستانمان باشد ؟ آیا ما احمق نیستیم ؟ اگر در تهران زلزله بیاید . آنها که دیروز شاد بودند و امیدهای آینده و خوشیها را برنامه ریزی میکردند . برحماقتهای خود نمی خندند ؟ ما دچار بلاهت مدرن شده ایم . از این ۱۲ تا ۱۵ میلیون مردم تهران . پیشرفته ترین شهر کشور می فهمند . می دانند کجا هستند . چه میخواهند و چه خواهد شد اگر خصلت عبرت ناپذیر خواب زده ما یک بار دیگر با وحشتناکترین شوک از خواب های شبهای تهرانمان به روز صحرای محشر زمینی طلوع کند ؟ میدانم که نمی فهمیم و دوست نداریم . لقب زیبا و با مسمای احمق را بنام خودمان ثبت کنیم . فکر میکنیم احمق موجودی است که یا ...........بماند ؟ چه باید پیش بیاید . که بیدار بشویم ؟ هنوز در تهران مخصوصا حومه تهران خانه ایی میسازند . که قرار است بعد چند وعده صبحانه و شام و خوابهای پریشان . قبرستان جمعی خانوادگیمان باشد . ..........................................................چه باید کرد ؟ما دچار فقر استراتژی موثر هستیم .
لینک مرجع