تالارگفتمان پایگاه اینترنتی امدادگران ایران

نسخه کامل: يه خاطره از تفريح در پيست پولاد كف سپيدان
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
Icon_smile_tongueسلام. مي خوام يه ماجرارو تعريف كنم كه نميدونم سوتي هست،بي خيالي هست يا علم كم؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!Icon_smile_sad سه بار با بدبختي رفتم بالاي كوه كه با تيوپ لوس بازي در بياريم كه همش مجبور شدم با پاي مبارك تشريفمو بيارم پايين. يه بار تريپ مرام گذاشتم و اومدم كلاه دوستمو كه وسط راه از روي تيوپ افتاده بود بردارم. دو دفعه ديگه هم حس جو گيري (پيش نوكي در امدادگريemdadgar_smiley) دهنمو مورد عنايت قرار داد. آخه يه بارش از بالا ديدم به تيوپ يه خانم رو برد تو هوا و زد زمين. مورد خاصي نداشت. فقط پوست روي بينيش زخم شده بود و با اقداماي اوليه خونش بند اومد و رفت. مورد اصلي او بچه بود كه ديدم يه جا شلوغ شده و يه خانم جوون داره خودشو ميزنه. وقتي رسيدم بالي سرش ديدم مورد يه بچه هستش و دراز به دراز خوابيده و راحت داره حرف ميزه و ميگه منو جايي نبرين. ديدم پاي چپش خم شده و تكونش نميده. احتمال دادم كه لگن يا زانوش شكسته باشه. همون موقع يه مامور EMS اومد من ديگه دخالت نكردم ولي وايسادم ببينم جريان چيه؟؟!! طرف بعد از معاينه گفت: دستش نزنين لگنش شكسته چيزي هم بهش ندين بخوره. هر لحظه امكان داره بره تو شك تا من برم وسايلمو بيارم.( طرف دست خالي اومده بود) حالا فاصله ما تا كانكس اور‍‍‍‍‍‍ژانس 200-300 متر برفي بود. تا برگرده من يه كم بچه و مامانشو آروم كردمو اطرافو كمي خلوت. تو او گيرو داد يه آقاي دكتر خيلي جوون از راه رسيد. (البته پزشك بودنشو دختر خانومي كه همراش بود تاييد ميكرد) يه كم شكمشو معاينه كرد و سرشو بعدش گفت كه چيزيش نيست بلندش كنيد و وقتي رفتين شهر يه سونوگرافي از شكمش انجام بدين. من كه كنار دكتر بودم بهش گفتم بهتر نيست كه پاهشو هم معاينه كنين؟؟ تيوپ بهش خورده پاشم تغيير فرم داده و تندرنس هست. همچين بهم نگاه كرد كه گفتم شايد حرف بد يا اشتباهي زدم و خواستم بگم غلط كردم كه شكر خدا مامور اورژانس اومد. خواست پاشو آتل كنه از آقاي دكتر هم كمك گرفت. وسط كار ديگه نتونستم چيزي نگمو بذارم آقاي دكتر به كارش ادامه بده. جوري داشت باند و ميبست كه كه اگه ماموره پاي بچه رو ول ميكرد بچه راحت پاشو در مياورد.Icon_smile_wistend پيه همه چيزو به خودم ماليدم و بهش گفتم دكتر ميخواين باند ديگرو من ببندم و منتظر جواب نموندم و شروع كردم با اون يه باند پاشو محكم بستم. بعد اون دوتا بچه رو گرفتن منم بك برد و فرستادم زير بدنشو بعدش با شال مامان بچه به برد فيكسش كرديم و برديمش داخل آمبولانس. شكر خدا به خير گذشت اما فكر كنين اگه طرف خونريزي داشت ماموره تا ميرفت وسايلشو بياره چي ميشد يا اگه آقاي دكتر بچه رو بلند ميكرد؟؟؟؟!!!! Think راستي همين كه اومدم سراغ اين بچه دوستامو گم كردم و 1 ساعت گشتم بعدم مجبور شدم بيام سراغ ماشين تا پيداشون كنم
سلام

ای امان...
چه دکتر بی خیالی بوده!!!!!
خوب کاری کردین کم نیاوردین
اشکال نداره اگه نتونستین برف بازی کنید،در عوض به اون کوچولو کمک کردید
یکی از دوستان می گفت تا حالا 5 بار رفته دنا ولی فقط دو بارش تونسته
صعود کنه چون هر سری یکی مصدوم می شده و اون مجبور بوده مصدوم رو برسونه پایینIcon_smile
سلام! آره بالاخره ماها هم يه سري مسوليت در قبال اين مصدوما داريم ديگه. خدا كنه بتونيم رو سفيد بشيم.Icon_smile_praying
....
ویرایش شد.

Arash
لینک مرجع