۱۳۹۰/۳/۳, ۰۶:۱۱ عصر
سلام
مرحوم ناصر حجازي به ديار باقي شتافت ...
قبل از خواندن متن ، جهت شادي روح همه درگذشتگان ، شهدا و صالحين همچنين ناصر حجازي فاتحه اي را با ذكر صلوات قرائت كنيم ...
واقعاً برام عجيبه ....
اينكه يكي بميره و بعد براش بنويسن ...
برنامه نود : به ياد مرحوم ناصر حجازي عدد 1 را به 3000090 ارسال كنيد (پيام كوتاه SMS)
در جمع پيشكسفتان!!! ، هم تيمي ها و هواداران : به ياد مرحوم ناصر حجازي 2 دقيقه سكوت ...
مطالب فوق در برنامه نود شبكه سه و 2دقيقه سكوت را هم در يه روزنامه ورزشي ديدم...
آخه من موندم اين سكوت و ارسال عدد 1چه خيري به مرحوم حجازي و يا هر كسي ديگه اي مي رسونه ...
جز اينكه هزينه اس ام اس از جيب من و شما خارج شده و به حساب مخابرات محترم ميره...
بابا ...
والا بالله ما مسلمونيم ...
قرائت فاتحه اي ، سوره اي ، آيه اي ،صلواتي ...
هيچ ...
سكوت...
ارسال اس ام اس به شماره فلان ...
از غرب فقط همين چيزاي بي خودشو ياد گرفتيم و بس ...
حتماً فردا هم شعار جديدي مياد كه به احترام فلان مرحوم 1دقيقه اينترنتتون را قطع كنيد ؛
(سكوت در دنياي مجازي )
مرحوم ناصر حجازي به ديار باقي شتافت ...
قبل از خواندن متن ، جهت شادي روح همه درگذشتگان ، شهدا و صالحين همچنين ناصر حجازي فاتحه اي را با ذكر صلوات قرائت كنيم ...
واقعاً برام عجيبه ....
اينكه يكي بميره و بعد براش بنويسن ...
برنامه نود : به ياد مرحوم ناصر حجازي عدد 1 را به 3000090 ارسال كنيد (پيام كوتاه SMS)
در جمع پيشكسفتان!!! ، هم تيمي ها و هواداران : به ياد مرحوم ناصر حجازي 2 دقيقه سكوت ...
مطالب فوق در برنامه نود شبكه سه و 2دقيقه سكوت را هم در يه روزنامه ورزشي ديدم...
آخه من موندم اين سكوت و ارسال عدد 1چه خيري به مرحوم حجازي و يا هر كسي ديگه اي مي رسونه ...
جز اينكه هزينه اس ام اس از جيب من و شما خارج شده و به حساب مخابرات محترم ميره...
بابا ...
والا بالله ما مسلمونيم ...
قرائت فاتحه اي ، سوره اي ، آيه اي ،صلواتي ...
هيچ ...
سكوت...
ارسال اس ام اس به شماره فلان ...
از غرب فقط همين چيزاي بي خودشو ياد گرفتيم و بس ...
حتماً فردا هم شعار جديدي مياد كه به احترام فلان مرحوم 1دقيقه اينترنتتون را قطع كنيد ؛