صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
نقل قول :آقا کامبیز به نظر من بیخیال اینا شو هلال احمر ایران کارش شده فقط شعار دادن ادعا کردن اینکه ما حامی بشریت هستیم ولی عکس اینو من به عنوان کسی که 3 سال تو هلال احمر هستم میبینم اصل بی طرفی آخه اگه بی طرف هستین چرا امدادگر باید تو راهپیمایی شرکت کنه و بگه مرگ بر آمریکا مگه بیطرف نیست من از آقای دکتر فقیه خواهش میکنم بابا تعطیلش کن این شعار دادن رو آخه چرا امدادگر به جای کار امدادی باید ایستگاه صلواتی بزنه شربت بده چرا باید به قول دوستمون کاری کنن که امدادگر فرار کنه
داداش من؛ افراد زيادي از اين سايت ديدن ميكنن، اين چيزا رو كه اينجا ميگي ممكنه پس فردا براي خودت دردسر بشه. همه ما اين چيزا رو ميدونيم و داريم تحمل ميكنيم و گاها در بعضي موارد هم براي خودمون حق اعتراض قائل ميشيم، اساسا هلال احمر زير نظر هيچ دولتي قرار نداره ولي تو ايران از اين خبرا نيست و ما زير نظر سياستهاي دولت هستيم به خاطر همين ميگن حتما بايد تو راهپيمايي شركت كني، شعار بدي و ... به جاي اينكه بزارن خودت تصميم بگيري
انشاا... يه روزي همه اينا درست ميشه

سلام
منظورتون از همه اینا چیه؟
فکر نکنم کسی رو به زور ببرن راهپیمایی
کسانی رو که میرن راهپیمایی رو می گن کاور بپوشید که به نظر من هم درست نیست.
منظورم مشكلاتي هستش كه در حال حاضر تو جمعيت داريم نه فقط راهپيمايي
مشكلاتي كه به خاطر بعضي از سياست بازيها و كمبودها تو جمعيت داريم كه بعضا تو همين سايت به اونها اشاره شده مثل كمبود تجهيزات يا ضعف در آموزش و ...
باسلام و عرض خسته نباشیدبه تمام امدادگران وضع این بخش از فلالیتهای امدادی از تمام بخشهای دیگر خرابتر است مثلا در استان خراسان رضوی یکی از پرحادثه ترین شعب نیشابور است در حوادث کوهستان است ولی وتاسفانه حتی 10متر طناب سالم موجود ندادریم وبرای این حوادث ازسازمان اتش نشانی طناب وبسکت به امانت میگیریم
امیدوارم مشکل همه حل بشه ما هم کمکی از دستمون بربیاد انجام می دیم
سلام
بچه ها ما هم تو استان تهران وضعيت مناسبي نداريم .
حدود يك ماه پيش يه ماموريت جستجو و نجات تو كوهستان بهمون خورد كه بريم 3 نفر رو از بالا بياريم
اون سه نفر رو اورديم ولي به دليل كمبود امكانات اكثر بچه ها از ناحيه پا دچار سرما زدگي و سرما گزيدگي شدن كه وضع يكي هم خيلي خراب بود.
گويا همه جا وضعيت همينه!
آقا مصطفی کی ؟ کجا ؟ با کی ؟ و از کدوم شعبه رفتید ؟
بگید شاید بشه کمکی کرد .
با حال تر از اون پایگاه امداد و نجات کوهستانی هست که مکان اون هست
هلی کوپتر هم داره ولی نیروی متخصص جهت حضور در اون نداره!!!!
همینطور خالی مونده و اسم اش روشه فقط...
سایه جان شما هم بگو کجا ؟ کی ؟ تو کدوم استان ؟
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10