تالارگفتمان پایگاه اینترنتی امدادگران ایران

نسخه کامل: سلام بر تو اي مسيح، روح خدا
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
بسم الله الرحمن الرحيم
امَنَ الرَّسُولُ بمآ اُنزِلَ اِلَيهِ مِن رَبّه و المُؤمِنُونَ کُلٌّ امَنَ باللهِ وَ مَلائِکَتِه وَ کُتُبه وَ رُسُلِه لا نُفَّرقُ بَينَ اَحَدٍ مِن رُسُلِه وَ قالُو سَمِعنا و اَطَعنا غُفرانَکَ رَبَّنا واِلَيکَ المَصيرُ
پيامبر به آنچه که خدا بر اون نازل کرد ايمان آورده و مؤمنان نيز همه به خدا و فرشتگاه خدا و کتاب هاي آسماني و پيغمبران خدا ايمان آوردند و گفتند :«ما ميان هيچ يک از پيغمبران او فرق نگذاريم.» و نيز همه گفتند:«ما فرمان خدا را شنيده و از آن اطلاعت کرديم. پروردگارا! ما آمرزش تو را مي خواهيم و بازشگت به سوي توست
( قرآن- 285 بقره)

سلام بر تو اي مسيح ، روح خدا ... Icon_smile_rose
قرار است برايت نامه بنويسم و گله کنم، از به اصطلاح پيروانت که برادرت محمد (ص) و پيروانش را آزرده اند ، مي دانم که مي داني، و مي دانم که بيشتر از ما ناراحت شده اي ! اما فکر مي کنم اگر اين ها را به تو نگويم ته دلم عقده مي شود!

يادم مي آيد چند سال پيش وقتي توي مدرسه مان بچه ها پسري که گردنبند صليب تو را انداخته بود مسخره مي کردند، ناراحت شدم، با خودم گفتم مسيح هم پيامبر خداست، همان خدائي که در قرآن به ما امر کرده که به شما و ديگر پيامبران احترام بگذاريم و بين آنها فرق قائل نشويم ، همان قرآني که مسخره کردن را گناه شمرده ! پس چرا کسي را به جرم دوست داشتن تو مسخره کنيم؟ مگر جرم است دوست داشتن تو ؟ مگر جرم است علاقه به تو و مادر پاکت ، مريم مقدس؟ آن روز از ته قلب آرزو کردم کسي تو و پيروانت را مسخره نکند و آزار ندهد ...

اما چند روزيست دلم گرفته است ، از بعضي کارهايي که پيروانت در حق پيامبر ما انجام مي دهند، خودت که بهتر خبر داري ! خودت که مي داني پيامبر ما نزد خدا چه مرتبه اي دارد، مگر تو به جايگاه محمد(ص) غبطه نمي خوري؟ مگر قرار نيست پشت سر فرزند او نماز بخواني؟ مگر محمد برترين بنده ي خدا نيست؟ مي دانم که همه ي اينها را بهتر از من مي داني ، فقط نمي دانم چرا پيروانت فراموش کرده اند ، فراموش کرده اند که تو خود بشارت محمد (ص) را داده اي ، فراموش کرده اند که چقدر محمد (ص) را دوست داري، فراموش کرده اند که ناراحت کردن محمد(ص) ناراحت کردن شماست !
مسيح عزيز! ما مسلمانان از کساني که خود را پي رو تو مي داند ،اما در اصل بوئي از دين مقدس تو نبرده اند گلايه داريم ! گلايه داريم به خاطر همه ي توهين هائي که به پيامبر عزيزمان مي کنند ، گلايه داريم به خاطر همه ي تهمت هائي که به پيامبر ما مي زنند ، گلايه داريم به خاطر آزار هايي که به پيروان دين محمد(ص) مي رسانند ، هنوز لگه هاي ننگ بزرگي بر دامن به اصطلاح پيروانت وجود دارد... شايد هم مشکل از ما باشد ... نمي دانم ...

اي روح خدا ، درود و سلام ما پيروان حضرت محمد بر تو و مادر پاکت باد ، ما مسلمانان از ته قلب شما را دوست داريم و احترام به شماو پيروان شما را بر خود واجب مي دانيم ، شما خود شاهد باش که برخي پيروانت چگونه قلب پيامبرمان و ما را آزردند ، و خود هدايتشان کن !

اي عيسي بن مريم ، به اميد روزي که شما را در کنار مولايمان حضرت ولي عصر(عج) زيارت کنيم !
emdadgar_smiley
خوب بود....

اما بعضی از مردم به این باور نیستند که حضرت مسیح هم روزی ظهور می کنن.
او خواهد آمد ...
خواهد آمد ...
لینک مرجع