تالارگفتمان پایگاه اینترنتی امدادگران ایران

نسخه کامل: معلم فداکار جانش را فدای نجات دانش آموزش کرد
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
ماجرای فداکاری معلم از زبان دانش آموز نجات یافته

با درس خواندن ثابت مي كنم كه فداكاريش را تا آخرين لحظات عمر از ياد نبرم
دانش آموز نجات يافته در پي فداكاري معلم دلسوز و مهربان مرحوم شادروان محمود رضا واعظي گفت: تمام تلاش خودرا به كار مي گيرم تا ثابت كنم كه فداكاري هاي معلم دلسوزم را تا آخرين لحظات عمر از ياد نبرم.

به گزارش خبرگزاري پانا، نامش را پرسيدم، دانش آموز در حالي كه اشك مي ريخت و بغض گلويش را مي فشرد، خود را سجاد مبرزي 10 ساله كلاس چهارم ابتدائي از آموزشگاه ابتدائي شهداي ابراهيمي شهرستان نيشابور معرفي کرد.

سجاد از سابقه مرحوم واعظي در اين مدرسه گفت: 2 سالي بود كه آقاي واعظي در مدرسه ما درس مي داد؛ ايشان معلم خيلي مهربان و دوست داشتني براي بچه ها بود.

ماجرا را از سجادجويا شديم، اين چنين گفت: پس از گشت و گذار در داخل اردوگاه براي مسابقه فوتبال مرحوم واعظي ما را به دو تيم تقسيم كرده بود، به محوطه زمين چمن اردوگاه شهيد رجائي رفتيم پس از چند دقيقه اي بازي، متوجه شدم كه دروازه تا حدودي كج شده است چراكه از قبل 2 تا از ميله هاي آن شكسته بود.

وي ادامه داد: در همين حال كه توجهم به توپ بود ديدم مرحوم واعظي با تمام سرعت خودش را به من رساند و سعي داشت مرا با پاهايش كه تعادل خود را از دست داده به سوئي پرت نمايد اما به من نرسيد، ايشان در حالي كه روي زمين افتاده بود پيراهنم را گرفت و مرا به طرف ديگر پرت كرد.

سجاد بغضش ترکيد و دوباره گريه كرد و گفت: وقتي كه بلند شدم ديدم دروازه به روي مرحوم واعظي سقوط كرده و از سر و گوشه چشمهايش خون مي آيد، معلمهاي ديگر با اورژانس تماس گرفتند و حدود 20 دقيقه بعد با آمبولانس به شهر منتقل شد. Icon_smile_sad

اين دانش آموز خطاب به خانواده معلمش گفت: من زنده ماندنم را مديون ايشان هستم، براي آمرزش روحش دعا مي كنم و براي خانواده محترمش صبر و شكيبائي مسئلت دارمIcon_smile_praying و سعي مي كنم با درس خواندنم ثابت كنم كه اين فداكاريش را تا آخرين لحظات عمر از ياد نبرم.
Icon_smile_roseIcon_smile_roseemdadgar_smiley
متاسفانه بازم عدم رعایت ایمنی باعث از بین رفتن یک انسان (فرشته) شد .
روحش شاد
خدا رحمتش کند من از دیدن این خبر بسیار ناراحت شدم امیدوارم اتفاقاتی اینچنینی دیگر بوجود نیاید
لینک مرجع