تالارگفتمان پایگاه اینترنتی امدادگران ایران

نسخه کامل: به نظر شما چرا اينجوري شد
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
خواهش ميكنم حرف دلتون رو بزنيد و همه نظر بديد !!!

من خودم جوابشو 30 روز ديگه ميدم تا اون موقع وقت داريد جواب بديد
من روز اول ماه مبارك تصادف كردم تو تصادف يه خودرو با 130 تا از پشت به من زد زير پل پارك وي بعد به علت اينكه ترمز نكرد و به حركتش ادامه داد من چپ كردم و 2 تا ملغ زدم من كمربند نداشتن و شيشه جلو هم خورد شد ريخت پائين من در اون موقع 2 تا مسافر سوار كرده بودم چون ساعت 1 نصفه شب بود و من هم هميشه آخر وقت هر كسي رو ببينم سوارش ميكنم و اون شب 2 دقيقه قبل از تصادف اون دو نفرو كه خانم و آقا بودن رو سوار كردم كه بعد از تصادف فرار كردن و البته اون موقع فهميدم هر دو تاشون مرد بودن و لباس مبدل پوشيده بودن و به علت سابقه داشتن فرار كردن . موضوع مهم اينه كه توي اين تصادف من حتي يه خراش هم برنداشتم كه همين موجب شد افسر راهنمايي و رانندگي اسم منو به عنوان راننده قبول نكنه و تو كروكي اينو ذكر نكنه و منو دادگاهي كرد تا ثابت كنم راننده من بودم و ... حالا به نظر شما من چرا سالم موندم و جراحتي برنداشتم با اين حال كه كمربند نبستم و شيشه خورد شد و چپ كردم . لطفا با تمام احساسات و عمق وجودتون بخونيدو و جواب بدين.
مرسي
اینکه 30 روز برا جواب فرصت دادید خیلی خوبه.
تو اولین نگاهی که به این مطلب کردم یاد چیستانها افتاد که لابد آخرش جوابش میشه خواب بودی و یهو از خواب پریدی و یا اینکه سوار ماشین اسباب بازی بودین و چیزی شبیه به اون.
جالب بود.
اینکه دو نفر با لباس مبدل تو ماشین بودن و بعدش هم سالم فرار کردن .... !!!!!!
و اینکه مامور راهنمایی رانندگی قبول نکنه شما راننده خودرو بودید و .... !!!!
و اینکه شکر خدا شما سالم موندید و ... (اینجا دیگه جای تعجب نداره . عمر دست خداست )

به نظرم می رسه که شاید دلیل ایون این باشه که شما صندلیتون را به جلو برده بودید و تونسته بودید با پاهاتون و کمک داشبورد ماشین خودتون را در جای خود محکم نگه دارید و اینکه محل برخورد ماشین در هنگام چرخش قسمت جلو و انتهای وسیله نقلیه شما بوده .
و از همه مهمتر احتمالا ماشین شما سمند بوده . چون معمولا خودرو سمند از میان تمامی ماشین های تولیدی ایران ایمن تر و مقاوم تر هست .
اینو فعلا داشته باشین تا بیشترفکر کنم .
خدا راشکر که سالمید و به خیر گذشته .
من خوشحالم که شما سالمین من فکر می کنم اگه خدا نخواد و عمر به دنیا باقی باشه تو بدترین شرایط زنده می مونی شاید هم یه کار مثبتی یا دل کسی را خوشحال کرده بودی که خدا مزدش داد
سلام جناب باران
ببخشید که اینطوری شد ولی این تاپیک متعلق به قبل از خراب شدن تالار هست و بقیه جواب ها پاک شده و ما فقط تونستیم همینو برگردونیم.
در مورد این موضوع خیلی بحث شد و کار داشت به جاهای باریک می کشید که خدا را شکر به خیر گذشت و جناب احمد هم در آخر به این نتیجه رسیدند که نگن چه اتفاقی براشون افتاده.
این ها را فقط برای این گفتم که یه وقت منتظر نمونید که بفهمید چه اتفاقی افتاده ولی با نظر شما موافقم. هیچ عملی بدون پاسخ نمی مونه و خداوند به ایشون رحم کرده. خدا راشکر، انشاالله که طی صد سال آینده قادر به کمک به هم نوعان خودشون باشند.
آرش عزيز ممنون كه دوستانو راهنمايي ميكني
منم حساسيتم كمتر شد نسبت به اون مسئله البته آهو هم داشت منو عصباني ميكرد.
ولي از همين جا ازش معزرت خواهي ميكنم . چون حقش بود بعد از اون همه پيگيري به جواب برسه.
تنها چيزي هم كه ميتونم بگم اينه كه من از خداي خودم خواستم كه هر وقت كه قراره مرتكب گناهي بشم حتي شده با گرفتن جونم مانع انجام اون بشه و فكر كنم كه قبول كردن .
آقا ایول
معلومه خدا حسابی دوستتون داره ها
من که کف کردم
خدا را شکر
حالا گیر دادی که چرا سالمی
هر سال 26000 نفر در جاده های ایران می میرند
خوب در بین تصادفات ممکنه خیلی ها هم با معجزه نجات پیدا کرد ه اند
خدا را شکر کن گیر نده حالا با یک سه چرخه تصادف می کنی می میری
البته خدا نکنه
موفق باشید
سلام
امروز اولین روز حضور من در این سایت است وفکر نمی کردم که اعضای این تالار اینقدر باحال و در زمینه تخصص خود مهارت داشته باشن.
من هم خوشحال هستم که شما سلامتید ومطمئن هستم که خدا شما رو دوست داره چون خدا بنده هایی رو که دوست داره را از یاد مرگ غافل نمیکنه وهر از گاهی یه خورده گوش آدم رو میپیچه و میگه بنده من <من تورا میبینم > وتو را دوست دارم .
لینک مرجع