valiamdad نوشته شده توسط:کار رابط چیست ؟
رابطین در واقع مدیران و سفیران سایت امدادگر در شهر خود به حساب می آیند .
رابط چند کار اصلی داره .
اول اینکه در قسمت بانک مرجع مقالات امدادونجات با دریافت نام کاربری ویژه رابطین می تونه مقالات و تحقیقات سایر امدادگران و دوستان پس از بررسی علمی با نام خودشون (محقق و نویسنده مطلب) در سایت ثبت کنه .
رابط با دریافت کارت شناسایی رابط سایت امدادگر (و در صورت لزوم حکم ماموریت ) در عملیاتها و مانورهای شهری علاوه بر تهیه گزارش عملیاتی به عنوان ارزیاب صحنه با هماهنگی سایر ارزیابهای عملیاتی ، گزارش نهایی عملکرد را جهت کنکاش و بهره برداری جهت سایر امدادگران در سایت قرار می دهد .
رابط هر شهرستان با توجه به تخصص خود و سایر اعضای شهرستان با عضو گیری و راه اندازی تیم تخصصی علمی (اعم از امداد، نجات در آوار - جاده - کوهستان -سیلاب - اطفا حریق ، پزشکی و ...) در پروژه بزرگ تخصصی سایت امدادگر نقش واسط اشخاص حقیقی و دنیای مجازی امدادگر را بر عهده می گیرد و مطالب حاصل از تحقیق هر شهرستان را در بانک تخصصی سایت قرار می دهد .
همچنین با دریافت نام کاربری ویژه رابطین قادر خواهد بود تا تصاویر ، صوت و تصویر گزارشی ، آموزشی و ... از هر شهرستان را مستقیماً به سایت ارسال نماید .
دسترسی به تالار گفتمان رابطین (مدیران) سایت امدادگر جهت هماهنگی های لازم میان مدیران از دیگر مواردی است که برای سازماندهی به این سیستم لحاظ شده است .
موارد دیگه ای هم هست که انشالله پس از عضویت در این سیستم به هر یک از رابطین و مدیران سایت اعلام خواهد شد .
امیدواریم با راه اندازی این سیستم یکپارچه در کشور علاوه بر دستیابی به نقاط قوت و ضعف کارمان ، نسبت به رفع آن بکوشیم و همچنین این بهانه ای باشد تا با آشنایی همه امدادگران کشور با هم ، در بحران های بزرگ و کشوری همه با هم یک دل و با تخصص کافی به یاری نیازمندان بشتابیم .
انشالله
از کلیه دوستانی که تمایل به عضویت در این سیستم را دارند دعوت بعمل می آید .
مدارک لازم :
اسکن یا کپی شناسنامه
اسکن یا کپی کارت ملی
اسکن عکس یا ارسال عکس 4*3
اسکن یا کپی مدرک تحصیلی
اسکن یا کپی از مدارک دوره های گذرانده ( امداد ، نجات و ...)
و تکمیل فرم عضویت که بعد از بررسی مدارک لینک فرم ثبت نام برای مدیر ارسال میشود.
لطفا آدرس محل سکونت ، تلفن ، همراه خود را به پیوست مدارک ارسال فرمایید.
------------------------------
در صورت اسکن مدارک می توانید آن را به آدرس ایمیل emdadgar[at]sums.ac.ir ارسال فرمایید.
ارسال فرمایید .
SLAM MAN EY MOSAFER TAZE VARED
خب منم هستم چه كنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

با سلام
خب من هم با شما اعلام همکاری می کنم لطفا نحوه ی کار و توضیحات را برایم بنویسید
بسیار از emdadgar shahed ممنون هستم
توضيحات در خصوص نحوه همكاري در كادر اجرايي و ... به صورت جزء در پيام خصوصي خدمتتون ارسال ميگردد. دوستاني كه تمايل به عضويت در كادر اجرايي سايت دارن مي تونند پيام خصوصي بدن...
در كل، سايت مثل يك ظرف مي مونه كه همه ما هر كدام به نحوي در حال پر كردن اون از اطلاعات آموزشي جامع جهت عموم مردم و امدادگران هستيم ...
متن و مطالب آموزشي
عكس
فيلم
پاورپوينت
و ...
اميدوارم اين ظرف آموزشي روز به روز پر تر و پربارتر بشه ...
ممنون