تالارگفتمان پایگاه اینترنتی امدادگران ایران

نسخه‌ی کامل: اخذ ویزا و اقامت در یونان
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
اخذ ویزا و اقامت در یونان
مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای توریستی
1. کلیه مدارک باید به زبان انگلیسی و با تایئدات دادگستری و امور خارجه ارائه گردد.
2. شناسنامه ایرانی فرد متقاضی
3. گذر نامه دارای حداقل 6 ماه بیش از تاریخ خاتمه اعتبار ویزا اعتبار داشته باشد .
4. 2 قطعه عکس رنگی
5. عکس ها باید رنگی ، تمام رخ ، زمینه سفید ، جدید ( حداکثر سه ماه قبل گرفته شده باشد ) در اندازه 35 در 45 میلیمتر باید باشد .
6. سندی یا اسنادی در خصوص فعالیت تجاری و شغلی فرد و همچنین منبع درآمد او .برای این منظور صاحبان صنف و تجارت و صنایع می توانند سند قانونی ثبت موسسه ، صورتحساب بانکی را ارائه نمایند و حقوق بگیران گواهی اشتغال به کار ، فیش حقوقی و لیست بیمه و صورتحساب بانکی ارائه می شود و کارکنان مستقل و آزاد هم باید کارت صنفی ، صورتحساب بانکی و پس انداز خود را ارائه نمایند .
7. گواهی اشتغال به تحصیل برای دانش آموزان
8. یک سند مالکیت به همراه ترجمه رسمی
9. بیمه مسافرتی
10. رزرو بلیط و هتل
11. برای بررسی و ارائه نظر در خصوص مدارک و صدور ویزا حداقل دو هفته نیاز به زمان می باشد . در حال حاضر حدود 230 هزار تومان هزینه بررسی مدارک و صدور ویزا می باشد ولی ممکن است برای صدور ویزا بیش از چند هفته زمان نیاز باشد .
با موافقت برای صدور ویزا برای شما باید مدارک زیر در هنگام دریافت ویزا را به همراه داشته باشید :
• بلیط هواپیما رفت و برگشت به مقصد یونان
• در صورت نیاز باید فاکتور پرداخت هزینه هتل برای کل مدت اقامت ارائه شود .

برای مطالعه ادامه مطلب به سایت گردشگری سیاحتگران ساحل آفتاب مراجعه فرمایید و همچنین برای اطلاعات بیشتر با کارشناسان و متخصصین ساحل آفتاب تماس بگیرید .
http://travel.sahelaftab.com/
02188656892
یوتیوب ساحل آفتاب
لینک مرجع