تالارگفتمان پایگاه اینترنتی امدادگران ایران

نسخه‌ی کامل: بهترین مدل آیفون تصویری چیست
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
بهترین مدل آیفون تصویری چیست

اگر تصمیم به خریدن آیفون تصویری برای درب منزل گرفته اید، احتمالاً این سوال برایتان پیش خواهد آمد که کدام مدل دربازکن تصویری برایتان مناسب است؟

یا شاید برخی ویژگی ها اهمیت بیشتری برای شما داشته باشد، مثلاً بعضی ها به دنبال آیفون تصویری های قیمت مناسب هستند و یا بعضی های دیگر به دنبال دربازکن های تصویری کیفیت بالا هستند.

اما بهترین انتخاب چه میتواند باشد؟ خب قطعاً باید بگیم شرایط بالا هم دخیل است و شما واقعاً باید ببینید چه مقدار میخواهید هزینه کنید و چه ویژگی هایی برایتان مهم است تا بهترین تصمیم را بتوانید بگیرید..

این شرایط هم بدانید تا کمی در تصمیم گیری شما کمک حال شود:

آیفون های تصویری ایرانی از لحاظ کیفیت با برندهای خارجی تقریباً پا به پا دارند پیش می‌روند ولی یکی از بهترین ویژگی های آیفون های تصویری این است که خدمات گارانتی مدت زمان بالایی دارند حدوداً بین دو الی سه سال؛ برخی ها حتی یکسال گارانتی تعویض دارند. البته علاوه بر گارانتی این هم باید ذکر شود که خدمات آیفون تصویری های ایرانی خیلی بهتر است چون به محض نیاز به خدمات پس از فروش اغلب شرکت ها کمتر از ۲۴ ساعت کارشناسان خود را به محل اعزام میکنند.

آیفون دربازکن تصویری
آیفون دربازکن تصویری
پس ما پیشنهاد میکنیم انتخاب اول شما آیفون های تصویری ایرانی باشد چرا که واقعاً چیز خاصی از برندهای خارجی کمتر ندارند.

اما اگر تصمیم شما حتماً انتخاب برند خارجی هست سعی کنید برندهای چینی را انتخاب نکنید! و اینکه برندهایی که در ایران نمایندگی معتبر دارند را انتخاب کنید تا در صورت نیاز به خدمات پس از فروش به مشکل برنخورید. حمایت از محصولات داخلی که عرض شد بی دلیل و تعصبی نبوده، شاید شما در مورد جک های درب منزل از ما سوال کنید ما اولین انتخاب را به شما برندهای خارجی پیشنهاد دهیم بخاطر قدرت بالای آنها اما در آیفون تصویری به نظر هزینه اضافی میباشد انتخاب برندهای خارجی چون چیز خاصی از برندهای داخلی بیشتر ندارند و شاید حتی گارانتی کمتری هم داشته باشند.

با این حال اگر نیاز به مشورت بیشتر داشتید همین حالا تلفن را برداشته و با شماره ۰۲۱۷۷۰۹۰۶۷۶ تماس بگیرید تا کارشناسان واحد فروش شرکت DCA شما را بیشتر راهنمایی کنند.

امیدوار هستیم تا با این مقاله هرچند کوتاه توانسته باشیم کمی در تصمیم گیری به شما عزیزان کمک کرده باشیم.
معرفی شرکت تابا الکترونیک

شرکت آیفون تصویری تابا جزو اولین شرکتهای سازنده آیفون صوتی و تصویری می باشد. این شرکت از سال 1362 فعالیت خود را آغاز نمود و توانست اعتماد بسیاری از مشتریان را به سوی خود جلب نماید.

محصولات آیفون صوتی تابا یکی از بهترین و قدیمی ترین برندهای بازار ایران بوده که به واسطه سیم بندی راحتی که داشته به همراه آیفون های صوتی الکتروپیک در بازار ایران ماندگار شدند.

کارخانه تابا الکترونیک

[تصویر:  zz1.jpg]

شرکت آیفون تابا از ابتدای کار خود شروع به تولید آیفونهای تصویری سیاه و سفید نمود . طرح اولیه این آیفونها دقیقا مشابه آیفون تصویری الکتروپیک بود که می توانست الگو خوبی برا ابتدای کار آیفونهای تابا باشد.

با گذشت زمان و ورود دوربین و صفحه نمایش های رنگی ، تابا نیز شروع به تغییرات در آیفون های تصویریش نمود و با ارائه مدلهای 3.5 اینچ 4 لینچ و هفت اینچ رنگی ، سبد بزرگی از محصولات را در اختیار مشتریانش قرار داد.

در پایان سال 1392 شرکت تابا شروع به تغییراتی در محصولات خود نمود و با حافظه دار کردن عمده محصولاتش تفاوتی محسوسی بین محصولات خود با سایر برندها ایجاد کرد ، البته این با حافظه کردن با حداقل تغییر در قیمت ایجاد شده به نحوی که با ایجاد حافظه داخلی در دستگاههایش تغییر قیمتی کمتر از بیست هزار تومان داشته و از این رو تمایل مشتری به خرید این آیفون تصویری با حافظه با کارایی بیشتر را افزایش داده است.

این تغییرات آنقدر بازار را تحت تاثیر قرار داد که سایر برند ها مثل الکتروپیک و آیفون تصویری سیماران نیز پس از تابا مدلهای آیفون تصویری خود را با قابلیت حافظه داخلی و با قیمت بسیار رقابتی به بازار عرضه نموده اند.

تابا پس از آن دو مدل جدید در سایز های 3.5 و 4.3 اینچ به بازار عرضه نمود و یک مدل 7 اینچ و پنل کدینگ دیگری را به زودی عرضه می نماید.

تابا برندی با سابقه است و به خوبی بازار ایران را می شناسد از این رو نیازهای بازار را خوب می سنجد و به موقع محصولات مورد تقاضا را به بازار ایران عرضه می کند

[تصویر:  zz4.jpg]

نحوه کارکرد یک آیفون تصویری:

اصول کارکرد یک آیفون تصویری بر اساس دوربین نصب شده در المان خارجی آن و ال سی دی نصب شده در المان داخل واحد می باشد. این ساختار یک ایده جدید نیست بلکه گذشته هم با بهره گیری از اتاق های مجهز به چندین مانیتور نقاط مختلف یک ساختمان با محوطه بزرگ مورد مانیتورینگ لحظه ای قرار می گرفت. هنگامی که ساختار های ال سی دی و ال ای دی وارد بازار شدند سازندگان آیفون به این فکر افتادند تا آیفون ها را به یک صفحه نمایش مجهز نمایند. این موضوع با بهره گیری از یک دوربین کوچک امکان مشاهده تصویر فردی که شاسی آیفون را زده بود فراهم می کرد. امروزه از این ساختار برای امنیت بیشتر در واحد های مسکونی استفاده می شود. در یک دهه گذشته بسیاری از ساختمان هایی که به آیفون های قدیمی مجهز بودند تغییر سیستم داده و با خرید آیفون تصویری آیفون های قدیمی را کنار گذاشتند. این موضوع رضایت مشتریان از آیفون های تصویری را نشان می دهد. فروشگاه دی سی ای کالا نیز برای رفاه حال مشتریان خود یک طرح تعویض آیفون های قدیمی با آیفون های تصویری جدید را معرفی کرده است.
فاکتور های انتخاب یک آیفون تصویری خوب:

1-جنس بدنه: قسمتی از آیفون که در نمای بیرون ساختمان قرار می گیرد باید دارای مقاومت قابل توجهی نسبت به گرما و سرما و عوامل محیطی مانند رطوبت و ... داشته باشد. هر چند امروزه محل نصب یک آیفون در نمای بیرون به صورت مجزا طراحی و عامل محافظتی از آن مورد بررسی قرار می گیرد اما کیفیت بدنه و مواد تشکیل دهنده آن می تواند در حفظ ظاهر آن نسبت به گذشت زمان موثر باشد.

2-زیبایی و تنوع: هنگامی که آیفون را به عنوان یکی از عوامل تشکیل دهنده نمای خارجی ساختمان در نظر می گیریم برای ما شکل طراحی آن بسیار مهم و قابل توجه است. این عنصر شاید به اندازه طراحی یک درب ورودی موثر نباشد اما نمی توان شکل ظاهری آن را نادیده گرفت.

3-کیفیت دوربین ( چشمی ) به کار رفته در آیفون: این کیفیت در دو بعد مجزا که یکی طول عمر و دیگری میدان دید تحت پوشش می باشد تعریف می گردد. به هر حال مطلوب ما وسیع تر شدن میدان دید در فضای بیرونی است که می تواند در آیفون های مختلف کمی با هم اختلاف داشته باشد. در این زمینه از کارشناسان ما مشاوره بگیرید.

4-کیفیت صفحه نمایش: صفحه نمایش می تواند مهمترین المان تشکیل دهنده و همان چیزی باشد که شما از خرید و نصب یک آیفون تصویری دارید. نمایش هر چه با کیفیت تر تصاویر به ویژه در شب که البته ارتباط مستقیم با کیفیت دوربین دارد می تواند برای ما مطلوب واقع گردد. تمامی برندهای مورد حمایت دی سی ای کالا قبل از فروش مورد ارزیابی کافی قرار گرفته اند اما جهت اطلاع از تفاوت های احتمالی موجود می توانید به صفحات هر محصول مراجعه و یا اینکه با واحد پشتیبانی تماس حاصل نمایید.

در حال حاضر طیف وسیعی از برند های آیفون تصویری به همراه متعلقات لازم جهت نصب در دی سی ای کالا وجود دارد. دسته ای از این آیفون های تصویری مربوط به اجناس لاکچری ما می باشد. این اجناس کیفیت و زیبایی و جذابیت بسیار بالایی داشته که مناسب حال ساختمان های لوکس می باشند.

جدا از دسته های لاکچری برند های مختلفی چون آیفون تصویری تابا، سیماران و ... با تخفیفات ویژه در اختیار مشتریان عزیز دی سی ای کالا می باشد. کارشناسان و تکنیسین های مجرب ما آماده ارائه مشاوره و نصب کالای خریداری شده در محل مشتری می باشند. قبل از نصب می توانید با ما تماس بگیرید تا از جزئیات کامل یک محصول به صورت فنی آگاه شده و با اطمینان خاطر، یک خرید بسیار عالی و دلچسب داشته باشید.



منبع: گروه پژوهش و توسعه دی سی ای کالا
شرکت تابا یکی از قدیمی ترین و معتبر ترین برند های تولی آیفون تصویری می‌باشد، که از سال 1362 فعالیت خود را در ایران آغاز نمود و تا به حال سعی در پیشرفت کیفیت محصولات خود داشته و در این راستا موفق بوده است. آیفون تصویری تابا چندین سال است که به عرصه صادرات هم پا گذاشته است و برای رقابت در بازار خارجی حتماً باید کیفیت محصولات قابل قبولی داشته باشد. آیفون تصویری تابا علاوه بر زیبایی و کیفیت بالا دارای قیمت های مناسبی هم می‌باشد.
پوکه صنعتی با استفاده از خاک رس و انجام عملیات حرارتی ، باعث انبساط و سخت شدن سطح تولید میگردند.
در خرید پوکه خود دقت کنید و با متخصصان در تماس باشید.

مرحله اول ساختن پوکه صنعتی

:
خاک از طریق جعبه تغذیه وارد خط تولید می شود. خاک وارد شده توزین می گردد و با عبور از دروازه مغناطیسی وارد آسیاب ( Adge mill ) می شود درآنجا خاک همراه با آب مورد نیاز له شده واز صفحه مشبکی با روزنه های 18 میلیمتر عبور میکند. گل عبور داده شده وارد مخلوط کن میگردد و درآنجا به وسیله دو محور چرخ گوشتی ورز داده می شود تا گل به حالت پلاستیک درآید. سپس گل ورز داده شده از آسیاب غلطکی با مجرای 2 میلیمتر عبور میکند تاکاملا حالت یکنواخت پیدا کند. گل یکنواخت شده به کوره خشک کن هدایت می شود.

مرحله دوم ساختن پوکه صنعتی

:
کوره خشک کن به طول 35 متر و حرکت 5/1 تا 2 دور در دقیقه دارای ساختمان داخلی بخصوصی است. این ساختمان باعث می شود تا گل درمعرض هوای گرم قرارگرفته، خشک و ریز شود. نهایتا به گندوله های ریزی تبدیل میشود. حرارت کوره خشک کن درابتدا 150 تا 200 درجه سانتی گراد است و در انتها به 550 تا 600 درجه سانتی گراد میرسد. گندوله های آماده شده به کوره پخت میریزد. کـوره پخـت به طول 22 متر و قطـر 4/3 متر قادر است تا 6 دور در دقیقه دوران نماید. منحنــی حرارتی کــوره پخت از 600 تا 1200 درجه کشیده می شود و گندوله ها در این حرارت منبسط شده و به دانه هایی از 1 تا 20 میلیمتر سبک و متخلخل تبدیل می شوند. دانه های سبک تولید شده به داخل خنک کن های ماهواره ای هدایت شده و از آنجا بر روی نوارهای خروجی ریخته شده و در محوطه آزاد دیو می شوند.

مرحله سوم ساختن پوکه صنعتی:
بدلیل آنکه هر کاربردی نیاز به دانه بندی مخصوصی می باشد، لذا سبکدانه های تولیدی باعبور از سرند به سه سایز مختلف 4-0 میلیمتر, 10-4 میلیمتر، 25-10 میلیمتر تقسیم می شود ودانه های مجزا شده برای کاربردهای مختلف مورد استفاده قرارمی گیرد.

پوکه قروه و پوکه تبریز را میتوان از انواع آنها نام برد.
آردسنگ یا پودر سنگ (به انگلیسی: Rock Flour) به مواد پودری‌ شکل (همانند پودر سنگ جوشقان یا پودر سنگ قم) و بسیار ریزی گفته می‌شود که از سنگ‌ها که بر اثر نیروی سایش یخچال‌ها بر کف یخچال به‌وجود می‌آید. وقتی یخ و مواد متشکل از قطعات سنگی در حال حرکت است، سنگ، پاره‌سنگ، ریگ، ماسه و سیلت را بر روی یخچال به‌صورت یک سوهان یا سمباده می‌کشد و قطعات سنگی داخل خود را می‌ساید، البته در این حال ابزار سایش نیز به‌نوبه خود ساییده می‌شود. این سایش متقابل باعث تولید آردسنگ می‌شود. گاهی رودهای حاصل از ذوب یخ دارای آبی کدر است و دارای رنگ خاکستری یا شیری است که این خود شاهدی از نیروی سایشی یخ و ناشی از عمل فرسایش می‌باشد.

چنانچه قصد خرید پودر سنگ (یا خرید گچ) را با کیفیت ممتاز و قیمت استثنایی دارید ، کارخانه آهک و پودر سنگ قم یکی از معتبر ترین و با سابقه ترین مراکز تولید و عرضه این محصول پر مصرف می باشد.



پودر سنگ چیست
مواد معدنی دارای نقش قابل توجهی در زندگی انسان بخصوص به منظور تولید محصولات مختلف می باشند. سنگ ها به دلیل دارا بودن ویژگی های خاصی نظیر دوام بخشی ، رنگ دهی ، افزایش حجم و ایجاد استحکام ، دارای موارد مصرف گوناگون هستند. اما برای مصرف سنگ ها نیاز است که ابتدا به صورت کوبیده شده و به شکل پودر دانه بندی شده در آید. انواع مختلف پودر خاک سنگ عبارتند از پودر سنگ جوشقان ، پودر سنگ قم ، پودر سنگ آهک ، پودر سنگ مرداب و ...

تولید پودر سنگ
تولید پودر خاک سنگ به دو روش طبیعی و صنعتی قابل انجام است. در روش طبیعی ، سنگ های پودر شده که معمولا در اثر سایش لایه های مختلف سنگی مختلف بر روی هم در محیط های خاصی مانند رودخانه ها ایجاد می شود ، جمع آوری و سرند می گردد. اما در روش صنعتی ، سنگ پس از استخراج از معدن به کارخانه منتقل شده و توسط فک های کوبشی قدرتمندی ، کوبیده و پودر می شود.
پنل پیش ساخته چیست:

یکی از محصولات تولیدی، دیوارهای پیش ساخته بتنی است که با استفاده ازتجربه چند ساله ، یکی از مدرنترین خطوط تولیدی دیوار های بتنی در این مرکز مستقر شده است.

روش تولید دیوار گچی با استفاده از روش باطری و تکنولوژی و یبراسیون رزونانسی باعث تولید دیوارهای با کیفیت بالاتری می شود که دارای مزایایی به شرح زیر است:
1- دیوارهای تولیدی از نظر ضخامت دارای دقت ممیزی بوده و ضخامت کلیه دیوارهای در همه تولیدات ثابت می ماند.
2- امکان تولید دیوارهای دورو نما بوجود می آید.
3- بخاطر استفاده از ویبراسیون رزونانسی، بالاترین تراکم بتن در دیوارها بوجود می آید.
4- موقعیت جایگیری فولادها در دیوار ها ثابت می ماند.
5- امکان تولید دیوارهای با طرح سازمانها و ادارات مختلف فراهم می شود.
6- امکان تولید با تیراژ بالاتر در مدت زمان اندک فراهم میشود.

دیوار پیش ساخته به عرض 60 سانتیمتر و تا طول 3 متر با قابلیت عبور تاسیسات در دو نوع سبک و سنگین جهت دیوارهای داخلی ،بیرونی و محوطه تولید می گردد و بسته به نوع مصرف بصورت افقی(جهت دیواره های بیرونی و محوطه) و قائم (دیوارهای داخلی ) قابل اجرا می باشد .

دارای اتصال کام و زبانه می باشد که موجب سهولت نصب بدون نیروی متخصص و افزایش بی نظیر سرعت اجرا ، کاهش ملات و کاهش هزینه اجرا می گردد .
پنل گچی در مقایسه با محصولات دیگر پیش ساخته دیگر ارزانتر و اقتصادی تر می باشد .
تولید آجر رسی
ساخت این فراورده رسی هنوز هم به مقدار زیادمطابق روشهای سنتی انجام میشود . البته در نتیجه پیشرفتهای تکنولوژی در صد سال اخیر دستگاه های مدرنی با کار آیی بسیار بالا ساخته شده اس که علاوه بر افزایش تولید , محصول از کیفیت بالا تری برخوردار می باشد جریان تهیه خرید آجر پنج مرحله عمده دارد به شرح زیر طی می کند :
ـ تهیه وآماده نمودن ماده اولیه
ـ تهیه گل
ـ تهیه خشت
ـ خشک کردن خشت
ـ پختن آجر
تهیه آجر درتمام مراحل یاد شده بالا به دو طریق صنعتی و سنتی ( ماشینی و دستی ) انجام میشود که ما ازهردو کارخانه با زدید کردیم که همراه باعکس ارائه خواهد شد و اضح است در صورت دقت در روند تهیه مواداولیه وتولید , محصول به دست آمده به روش صنعتی باماشین از کیفیت وکمیت بالاتری برخوردار خواهد بود .
• • تهیه و آماده نمودن مواداولیه (آجر فشاری و آجر بهمنی)
ماده اولیه آجر راعمدتاخاک رس تشکیل می دهد همانگونه که دربخش مربوطه گفته شد , انواع مختلفی ازخاک رس وجود دارد , ولی بیشتر ازخاک رس آبرفتی برای تهیه استفاده می شود .
ـ خاک رس آبرفتی : همانطوری که از نامش پیداست در نزدیکی سطح زمین یافت می شود و بیشتر آجر های رسی باکمک آن تولید می شوند . میزان خاک رس در گل آجر بسیار اهمیت دارد . خاک رس زیاد گل آجر را توپر می کند ولی موجب ترک خوردن خشت در هنگام خشک شدن می شود .
ـ ماسه : که از تاثیر عمل فرسایش هوازدگی بر سنگ های سیلیسی حاصل می شود درحقیقت استخوان بندی آجر می باشد . در صورت افزایش مقدارآن آجر ترد وپوک می شود وضمنا
دانه های درشت ماسه درگل آجر درهنگام پختن منبسط وموجب ایجاد ترک های ریز درآجر میشوند .
ـ آهک : درخاک رس و گل آهک وجود دارد , درصورتیکه به صورت دانه ریز , یکنواخت وهمگن باشد وموجب روشن شدن رنگ آجر می شود وافزایش مقدارآن نقش گدازآوردارد.وجوددانه ها ی درشت آهک درگل آجر پس از پختن آهک زنده تولید میکند . آهک زنده درهنگام استفاده از آجر ,‌آب ملات رابه خود می کشد وتولید هیدرواکسید آهک یا آهک شکفته می کند ,‌که بسته به خلوص سنگ آهک ۲۵/۱ تا ۵/۳ برابر حجم اولیه را به دست می آوردو موجب ترکیدن آجر می شود به این پدیده آلوئک آجر می گویند .
ـ ترکیبات سولفاتی : به مقدار کم بی ضرر است و درصورت افزایش , تولیدیون اسیدی
می نمایند و به آجر وملات آسیب می رسانند .
ـ ترکیبات آهن دار : نقش گداز آور دارند و رنگ محصول را به قرمز نزدیک می کنند .
ـ نباتات وریشه گیاهان : ممکن است درگل آجر ریشه گیاهان وجود داشته باشند که در حرارت کوره می سوزاند وآجر پوک میشودو پس از تهیه ماده اولیه آن را الک و خوب آسیاب می کنند تا نرم ویکنواخت شود .(معمولا باانتخاب منبع خوب برای خاک رس این مشکل راتاحدی حل می کنند )
• • تهیه گل وخشت
برای تهیه خشت آجر رسی سه روش متفاوت وجود دارد که درهر روش میزان رطوبت خاک و نوع گل متفاوت است .
ـ گل خشک : که بااضافه نمودن آب به میزان حدود ۸ تا ۱۲ درصدوزن ماده اولیه تهیه میشود و باکمک پرس خشت شکل می گیرد . بسیاری از آجرهای صنعتی ووکلیه سفال های ساختمانی با روش گل خشک ساخته می شوند .
ـ گل سفت : که با اضافه نمودن آب به میزان حدود ۲۰ تا۲۵ درصد وزن ماده اولیه تهیه
می شود و با روش ماشینی خشک می زنند . در این روش از ماشین های خشت زنی هیدرولیکی استفاده میکنند خشت U به صورت منشوری با قاعده مربع یا مستطیل شکل از دستگاه خارج
می شود وسپس آن را به کمک دستگاه برش به قطعات مساوی تقسیم می کنند .
ـ گل خمیری : بااضافه نمودن آن به میزان تاحد ۶۰ درصد وزن به خاک تهیه می شودتا حالت خمیری پیداکنند وبتوان با دست به آن شکل داد . دراین روش گل را درون قالبهای چوبی می ریزند و بادست شکل می دهند و خشت می زنند .
• • خشک کردن خشت
زمانی که قطعات ازماشین های شکل دهی خارج می شوند مقدار قابل توجهی رطوبت به همراه دارند . خشک کردن خشت خام قبل از پختن آن به علت جلوگیری از تغییر شکل زیاد وترک در سطح خشت می باشد وهمچنین از صرف هزینه سوخت بیشتر درکوره اصلی و امکان دوده گرفتن کوره به سبب رطوبت اولیه زیاد وسوخت ناقص جلوگیری می کند .( درکارخانه به روش سنتی ۱ـ ۲ هفته ودرکارخانه به روش صنعتی ۳۶ ساعت .
خشک کردن موجب بروز انقباض می شود و این انقباض درحدی مجاز است که محصول نهایی دارای اندازه مناسب و دلخواه باشد .
جمع شدگی درخشت خشک شده حدودا ده درصد در هر بعد است .درجه حرارت کوره خشک کن درهر بعد است .درجه حرارت کوره خشک کن از ۴۰ تا ۲۰۰ درجه سانتیگراد وزمان خشک کردن از ۲۴ تا ۴۸ ساعت متغیر است که بستگی به نوع رس دارد . حرارت لازم معمولا به کمک گرمای تلف شده ازکوره های اصلی فراهم میشود . درکلیه مراحل , حرارت ورطوبت کاملا تنظیم می گردند تا از انقباض سریع که موجب به وجود آوردن ترک های زیاد میشود , اجتناب گردد .
درمناطق گرم و خشک ازگرمای هوا به منظور خشک نمودن خشت استفاده می کنند دراین روش نحوه چیدن خشت ها ازاهمیت فراوان برخور دار است . به ترتیبی که جریان هوا یک جانبه نباشدچون باعث ایجادانحنا و تغییر شکل آجر در اثر خشک شدن یک جانبه می شود .
( شکل زیر نمایانگر این مطلب است )
خشت خشکی که برای پختن آجر آماده شده است رطوبتی بین ۸ تا ۱۲ درصد به همراه دارد .
• • پختن آجر
گداختن یکی ازمهمترین قدم ها درساختن آجر می باشد .زمان موردنیاز باتوجه به نوع کوره ,‌ نوع رس و سایر متغیرها از ۴۰ تا ۱۵۰ ساعت تغییر می کند درحال حاضر کوره های تونلی و کوره های متناوب انواع جدیدی ازکوره ها میباشند که مورد استفاده قرارمی گیرند . درکوره تونلی آجرهای خشک شده که برروی واگون ها ی مخصوص چیده شده انداز داخل تونل گذر می کنند و از کانون حرارتی عبورمی نمایند واز سوی دیگرخارج می شوند .( آجر بعد از پخته شدن یک مر تبه از کوره خارج نمی شود چون ترک میخورد و طی زمان ۶ ساعت به صورت یکنواخت ازکوره خارج میشود )
درکوره های دیگر , حرارت به طور متناوب تغییر می کند دراین روش خشت ها ثابت وکانون حرارتی متغیر است . سوخت این کوره هاگاز طبیعی ,نفت یاز غال سنگ می باشد .
کنترل زمان پخت درکوره ازاهمیت فراوانی برخوردار است خشت خام فاقد مقاومتهای مکانیکی مورد نظر است وچنانچه آجر بیش از حد حرارت ببیند تغییر چنانچه آجر بیش از حد حرارت ببیندن تغییر شکل می دهدو قابل استفاده نمی باشد .
به منظور اجتناب ازبروز ترک حرارت تا دمای ۱۰۰ تا ۱۲۰ درجه سانتیگراد به کندی افزایش می یابد دراین دما آب آزاد خشتها تبخیر وخشک می شود . بعد ازخشک شدن خشت ها حرارت به سرعت ۵ تا ۷۰۰ الی ۸۰۰ درجه سانتی گراد افزایش می یابد و در این دما آب تبلور کائولن تبخیر ( دی هیدراته ) می شود وخشت ها نهایت تخلخل خود را پیدا می کنند دردمای ۸۰۰ تا ۸۵۰ درجه سانتیگراد مواد زود گداز همراه با رس گداخته میشوند واجزای دیرگداز را احاطه می نمایندوبعد طولی رس ها نقصان می یابد و خشت حرارت دیده به مصالح یکپارچه ای تبدیل میشود .
مصالح تشکیل شده از رس زودگذر دردرجه حرارت بین ۹۰۰ و ۱۱۰۰ درجه سانتیگراد کاملاگداخته می شوند و مصالح ساختار سنگی پیدا می کند این مصالح به خوبی در برابر نفود آب مقاوم است ومقاومت مکانیکی بالا, مقاومت دربرابر یخبندان و سایر کیفیات یک مصالح ارزشمند را پیدا می کند .
دربعضی ازروشهای نوین به منظور جلا یافتن سطح آجردرمرحله نهایی با تزریق گاز طبیعی سطح آجر می سوزد و تغییر رنگ می دهد و جلا پیدامی کند .
برای جلوگیری ازترک‌, آجر ها را به عنوان آهستگی سردمی نمایند و بعد از آن کنترل نهایی فروش آجر انجام می گیرد و در صورت نیاز به منظور یکنواختی ماشین کاری وسپس آجر های مرغوب بسته بندی ,‌انبار یا بارگیری میشوند .
انواع کوره های آجر پزی :
پس از خشک شدن خشت , انرا درکوره میچینند بطوریکه که به همدیگر نچسبند , تا هوا ‌شعله وگا ز از لای آجرها بگذرند . کوره های آجرپزی سه نوع اند :
۱- کوره با آتش ثابت و آجر ثابت ،۲- کوره با آتش رونده و آجر ثابت،۳- کوره با آجر روند وآتش ثابت
کوره با آتش ثابت و آجرثابت یاکوره تنوره یی: این کوره کارش پیوسته نیست کوره تنوره کوتاه وگشادیست که خشت را درآن می پیچنند و تون آنرا می تابند ( آتش می کنند ) شعله , هوای داغل و دود ازلا به لای خشت های چیده شده درکوره بالا می روند و گرمای خود را به خشت ها پس می دهند وخشت ها می پزند .
کار کوره تنوره یی پیوسته نیست و در آن گرمای زیاد ی هدر میرود زیرا پس از آنکه خشت پخته شد و آجرشد , سر کوره را باز می کنند ومی گذارند تا آجر درون کوره سردشود وگرمایش را به هوابدهد .
جنس آجر ی که درکوره تنوره یی پخته شود یک جور نیست . از پایین به بالاجوش , آجرجوش ,‌آجر سبز , آجر بهی , آجر سفید , آجر ابلق , آجر قرمز و آجر نیم پخته بدست
می آید . اگربالای کوره های تنوره یی به شکل قارچ ساخته شده و سر کوره پوسیده شود , جوری که گاز کوره از بالای آن بیرون نرفته از سوراخ های نزدیک کف کوره به دو دکش یاهواکش مکیده شود گاز داغ ,‌گرمایش رابه خشت های چیده شده در کوره پس می دهدو با این کار ,‌گرمای گاز کوره هدر نمی رود و جنس آجرها هم همجور می شود .
کوره با آتش رونده وآجر ثابت :
کار این کوره پیوسته است و گرمای آن خیلی کم هدر می رود این کوره را نخست یک بنای اهل برلن به نام Friedrich Hoffmann ساخت که به نام او نامیده می شود . چون
حلقه یی ساخته میشد آنرا کوره حلقه یی ی هوفمان نامیدند .
نخستین کوره ها به شکل دایره ساخته میشدند ,‌اکنون آنرا به شکل حلقه دراز یا اره یی و مانند اینها می سازند در این کوره ازهدر رفتن گرما به اندازه زیاد جلوگیری می شود .
کوره با آجر روند وآتش ثابت:

کوره تونلی در آن سفالهای ممتاز هم می پزند . کارش مانند تونل خشت خشک کنی ست از سر تونل واگونک با بار خشت به تونل می رودو از ته تونل آجرسرد شده بیرون می آید کانون آتش در دیوار درونی ی تونل جا دارد همین که واگونک با بار خشت به درون تونل رانده شد ,‌به کندی به سوی کانون آتش پیش می رود خشت کم کم گرم و نیم پز شده از برابر کانون آتش گذشته می پزد .
هنگامیکه واکونگ آجر پخته به سوی ته تونل می رود ,به آن هوای سرد می دمند تا گرمای آجر را بگیرد و آنرا سرد کند هوایی که از روی آجر گذشت و داغ می شود و هواکش پهلوی کانون آتش آنرامکیده و به کانون آتش می دمد . کارکوره تونلی پیوسته است و گرمای آن خیلی کم هدرمی رود اما ساختن تونل ریل گذاری , ارزش واگونک ها وجزاینها گرانست . جایی که برق ارزان باشد ,‌می شود کوره تونلی را برقی ساخت وکوره را با برق آتش کرد .
برای آنکه کوره تونلی دراز نشود , آنرا در دوتکه پهلوی هم می سازند دریک تکه خشت میسازند وروی واگونک می چینند وبه گرمخانه می برند تا درآنجا خشتهای روی واکونگ ها خشک ,‌گرم و داغ شوند , سپس واکونگ های بابار خشت داغ را به درون تکه دوم میرانند درتکه دوم که کوره درآن ساخته شده , خشت های داغ شده از برابر کانون آتش گذشته میپزند روی آجر داغ هوا می دمند و گرمای آنرامی گیرند . هوای داغ شده را به گرمخانه و به کانون آتش می دمند .
آجر ساختمانی خوب باید صدای زنگ بدهد , این نشانه تو پری تاب زیاد وپایداری آن در برابر نشت کردن آب و یخبندانست . آجری که صدای خفه بدهد خوب نپخته است ویا ترک دارد .
آجرخوب باید گرما رسانیش کند و کم باشد , درآتش سوزی خمیری و آب نشود ,
جسم های شیمیایی درآن اثر نکنند , به ملات خوب بچسبد سخت باشد , کم ساییده شود وتوپر باشد آجر پوک آب می مکد و در سرما یخ میزند و خر می شود .
آجر ساختمانی نباید کمتراز ۸% وبیشتر از ۱۸% وزنش آب بمکد , اگر کمتر بمکد به ملات خوب نمی چسبد و هرگاه بیشتر بمکد پوک است . تاب فشاری آجر ساختمانی ی توپر باید N/mm2 10 تا ۱۵ باشد و وزن فضاییش از ۱۸۰۰ کیلوگرم هرمترمکعب کمتر نباشد .
آجر جوش را باخاکی که درگرمای بیش از هزار درجه خمیر ی بسوزد می پزند و آنرا بیشتر در کوره نگاه می دارند تادانه های خاک کمی عرق کرده به همدیگر بچسبند و آجر یک تکه شود . آجر جوش نباید درگرمای کوره خمیر شود , از این رو باید تفاوت درجه گرمای عرق کردن و خمیر شدن خاک آجر زیاد باشد . برای آنکه آجر درگرمای کم عرق کند , به آن گداز آور می زنند ( بیشتر اکسید آهن ) اکسید آهن گذشته ازاینکه گداز آور است . رنگ آجر جوشی را که درگرمای ۱۰۰۰ تا ۱۲۰۰ درجه پخته , سرخ تا سیاه میکند رنگ بهی آجر جوش از کم بودن اکسید آهن و زیاد بودن آهک و قلیایی های آنست . آجر جوش باید سخت باشد ,لاشه نشود , ترد نباشد , ترک نداشته باشد , دربرابر ضربه پایداری کند و لبه اش نپرد , کم ساییده شود , زبر باشد , و جای ساییده شده آن نیز زبر بماند سطح شکسته آن شیشه یی نبوده ,‌دانه دانه و پر باشد ,‌در برابر یخبندان و زیر اثر جسمهای شیمیایی پایداری کند .
تاب فشاریی آجر جوش نباید از N/mm2 35 کمتر باشد آجر جوشی که درساختمان مصرف میشود نباید بیش از ۶% و آنچه برای فرش کردن مصرف شود نباید بیش از ۴% وزنش آب بکمد وزن آجر جوش باید بیش از m3 /9 را باشد .
آجر جوشی که بمصرف فرش کردن کف سواره رو وپیاده رو خیابانها می رسد , باید دارای تاب ضربه یی زیاد باشد. خیلی کم ساییده شود , زبر باشد و پس از ساییده شدن هم زبر بماند آجر جوش برای پوشش بدنه تونلهای وگنداب روها هم مصرف می شود .
مردم صحرا هسته درخت خرما را در آورده و از آن نان می پزند این هسته را بو داده و از آن به عنوان قهوه استفاده می کنند، چرا که دم کرده آن بسیار مطبوع است یا حتی آن را در آب برای چند روز خیس کرده و به عنوان غذای مقوی به شترهای خود می دهند و معتقدند که این غذا از گندم و جو مقوی تر است. خرما ویتامین هایی مانندC، B، A و E دارد و حاوی مقادیری املاح مدنی است.خرمای خشک ۳۰۰ کالری انرژی، دو گرم پروتئین، 0/6 گرم چربی ،۶۰میلی گرم گوگرد،۵۰ میلی گرم فسفر،۶۵۰میلی گرم پتاسیم، ۶۵ میلی گرم منیزیم،۷۰ میلی گرم کلسیم، دو میلی گرم آهن و ۲/۲ میلی گرم نیاسین و مقدار کمی سدیم دارد. یک متخصص تغذیه در این زمینه گفت : در ۱۰۰گرم خرما ۱۲۵ کیلو کالری موجود است و این در حالی است که در هر ۱۰۰ گرم قند، ۴۰۰ کیلو انرژی موجود است و مقدار انرژی ناشی از خوردن خرما از قند ساده بسیار کمتر است و بسیار کمتر از قند، افراد را دچار چاقی و اضافه وزن می کند. ۱۰۰ گرم خرما حاوی 1/5 درصد پروتئین گیاهی از جنس مرغوب است و در خرما، مقداری فیبر غذایی موجود است که این مقدار فیبر موجود در خرما برای سلامت دستگاه گوارش و تغذیه بسیار مناسب بوده و علاوه بر آن کارتنوئید یا مواد رنگی در خرما است که پیش ساز ویتامین A و آنتی اکسیدان محسوب می شود که جلوی ضایعات و سرطانی شدن سلول ها را می گیرد.

مصرف خرما برای همه گروه های خونی O ، A ، B ، و AB مجاز است.
- اثر دیگر معجزه آسای هسته خرما از بین بردن تورم پلک های چشم است؛ برای این منظور پمادی از هسته خرما درست کرده و آن را روی چشم می گذارند؛ این پماد برای رشد مژه های چشم نیز بهترین دارو است. در زمان های قدیم همواره خرما را برای قدرت و انرژی به کار می برده اند و هنوز بهترین میوه برای بازیافتن انرژی و قدرت جوانی است. گل های درخت خرما نیز خاصیت دارویی دارند و همچنین طعم گل های درخت خرما تلخ بوده و اثر مسهلی دارد.
- در خرما، مقداری فیبر غذایی موجود است، فیبر موجود در خرما برای سلامت دستگاه گوارش و تغذیه بسیار مناسب است، علاوه بر آن خرما حاوی کاروتنوئیدها یا موادرنگی است که پیش ساز ویتامین A و آنتی اکسیدان محسوب می شود و جلوی ضایعات و سرطانی شدن سلول ها را می گیرد.
- خرما در درمان یبوست ، اختلالات روده ای و اسهال مفید است .جزو مواد غذایی ملین به شمار می آید. به همین دلیل برای افرادی که از یبوست رنج می برند، مفید اعلام شده است، برای اینکه هر چه بهتر و بیشتر از این خاصیت خرما استفاده کنید، بهتر است خرما را یک شب کامل در آب خیس کنید و صبح روز بعد خرماهای خیس خورده را مانند شربت مصرف کنید.
- طبع خرما گرم و خشک است؛ برای رفع خشونت و نرم کردن سینه ۵۰ گرم خرما در آب جوشانده صاف کرده روزی دو تا سه استکان بخورید، البته این برای افراد سرد مزاج بسیار خوب است.
- برای تقویت کلیه از شربت فوق استفاده کنید. کسانی که درد کمر یا درد مفاصل دارند، می توانند از شربت خرما که در شماره دو آمده است استفاده کنند.
- اگر خرما با شنبلیله خورده شود برای سنگ مثانه مفید است.
- برای تقویت نیروی جسمانی خرما را در شیر تازه خیس کرده کمی دارچین بزنید و صبح به عنوان صبحانه بخورید البته برای گرم مزاجان زیاد خوب نیست.
- به خاطر وجود ویتامین B در خرما میوه خوبی برای تعادل اعصاب و نیز سبب رشد است، فسفری که در خرما وجود دارد سبب سر زنده نگهداشتن سلول های عصبی می شود و برای کمبود آهن بسیار مفید است.


1- تأثیر خرما بر بیماری های اعصاب
پتاسیم در این میوه به میزان قابل توجهی موجود است که برای جلوگیری از پرفشاری خون و برای کار صحیح عضلات و اعصاب ضروری است که به هم خوردن آن در بدن، بسیار خطرناک است. علاوه بر آن، خرما حاوی میزان قابل توجهی منیزیم است که برای اعصاب و عضلات ضروری است.

2- خون ساز است
خرما مقدار قابل توجهی فولات یا همان اسیدفولیک به بدن می رساند که برای خون رسانی برای بدن لازم است و زنان هنگام بارداری مجبور می شوند، علاوه بر دریافت فولات از طریق غذا، قرص آن را نیز مصرف کنند. فولات به عنوان ماده خون ساز در خرما موجود است، هر چند فروش خرما که مقدار آهن خرما آن چنان زیاد نیست، اما برای خون سازی، بدن احتیاج به سه ماده مغذی فولات، آهن و ویتامین ۱۲ B دارد که در غذاهای حیوانی یافت می شوند، بنابراین برای این منظور باید از غذاهای متنوع استفاده کرد. ویتامین C یکی دیگر از مواد مغذی خرما است که این ویتامین برای جلوگیری از بیماری های خطرناک خونریزی دهنده یا همان اسکوربوت لازم است و باید بدن هر فرد در طول روز، ۶۰ میلی گرم ویتامین C دریافت کند که تقریباً در هر ۱۰۰ گرم خرما ۱۴ میلی گرم ویتامین C موجود است.

3- بهترین شیوه برای چاقی
خرما بخشی از رژیم غذایی سالم است، چرا که قند، چربی، پروتئین و انواع ویتامین های ضروری در آن موجود است، بنابراین این ماده غذایی در مقابله با کمبود وزن کمک مؤثری است.

4- مفید برای قلب
ثابت شده است، خرمایی که شب در آب خیس شده و صبح مصرف شود برای قلب های ضعیف مفید است، اگر این کار را دو بار در هفته انجام دهید به تقویت قلب خود کمک کرده اید.

مضرات خرما
نباید در مصرف خرما زیاده روی کرد، چرا که مصرف بسیار بالای آن موجب آسیب به کبد و طهال، افزایش فشارخون، جوش دهان و پوسیدگی دندان ها می شود. در خوردن آن افراط نکنید، چرا که دارای قند زیادی است در این صورت آنهایی که لوزالمعده حساس دارند یا آنهایی که بیماری قند در خانواده آنها وجود دارد باید کمتر از این میوه استفاده کنند.
درب ضد سرقت همانگونه که از اسم آن مشخص است به دربی گفته میشود که مانع از ورود سارقین شده و در مقابل هر گونه دستکاری، تخریب و اهرم نمودن ایمن و قابل اطمینان باشد که شایان ذکر است این اطمینان به منزله ی صد در صد نبوده ولی در مقایسه با درب های معمولی میتوان تفاوت بسیار زیادی را مشاهده نمود و به استحکام درب های ضد سرقت پی برد. که بر خلاف درهای معمولی این گونه درب ها در مقابل فشار ، برش ، اهرم و دستکاری قفل از سطح ایمنی بسیار بالایی برخوردار بوده و امنیت بسیار بیشتری از درب های معمولی حتی با نرده های حفاظتی (آکاردئونی) دارند که اشاره به این مطلب ضروری میباشد که باید درب مورد استفاده قرار گرفته از استانداردهای این محصول بر خوردار بوده و از درب های متفرقه با ابزار یراق معمولی نباشد و در همه جهات دارای استاندارد جهانی این محصول باشد که در ادامه اشارات و راهنمایی هایی در خصوص خرید این محصول و مد نظر قرار دادن چند نکته اساسی در هنگام انتخاب آن کرده ایم.متاسفانه مرجع دقیق و کاملی در مورد درب های ضد سرقت و اشنایی آن در دسترس عموم نیست و متاسفانه اندک شرکت هایی از این نا آگاهی مردم سو استفاده کرده و درب های در شکل و شمایل درب های ضد سرقت را به عنوان درب ضد سرقت به فروش میرسانند که از چند و یا حتی هیچکدام از استاندارد های این گونه درب ها بر خوردار نبوده و دارای ایمنی معمولی در حد درب های معمول و ضد سرقت میباشند به طور مثال در میان دو رویه درب هیچ گونه ورق فلزی به کار نرفته باشد که با چشم و نداشتن آگاهی در این خصوص فهمیدن آن بسیار مشکل میباشد.در این مقاله سعی شده است تا حدودی به این مسئله پرداخته و آشنایی و نکات لازم را در خصوص این گونه درب ها در حد قابل قبولی ارائه کنیم.
با نصب اینگونه از درب ها دیگر با خیالی آسوده و آرامش خیال بیشتری از منزل خارج شده و درب منزل خود را قفل نمایید. همواره مسئله حفاظت از منازل با صرف هزینه کم یکی از دغدغه های افراد به شمار میرود که وجود درب های ضد سرقت تا حدود بسیار زیادی از این نگرانی کاسته و بازار بسیار خوبی در تمام کشورها و همچنین کشور ایران را به خود اختصاص داده است. و باعث کاهش سرقت از منازل شده است که البته توجه به این نکته بسیار حائز اهمیت است که نوع انتخاب و سفارش درب با محل مورد استفاده ی آن رابطه ی مستقیم دارد به طور مثال درب های مورد استفاده در ویلا کارخانجات و ادارات باید به مراتب دارای امنیت و مقاومت بیشتری نسبت به درب منازل باشد و از ورق فولادی ضخیمتری نسبت به درب منازل استفاده میشود و همچنین ساختار درب ها برای مکان های مختلف متفاوت میباشد و متناسب با محل مورد نظر از عایق صوتی ، عایق رطوبت ، عایق حرارت و برودت ، ضد اسید و سایر عایق ها استفاده میشود .



در هنگام خرید درب های ضد سرقت به چه نکاتی باید توجه کرد؟

در خرید اینگونه درب ها اولین انتظار ایجاد حس امنیت است که برای رسیدن به این مقصود باید به چند نکته در هنگام خرید توجه نمود
1- جنس چهارچوب : که باید فلز به کار رفته در آن از الیاژ خوب و با کیفیت باشد و محل های اتصال ورق ها جوش کاری مناسبی داشته باشند و بهتر است از جوش co2 برای جوشکاری استفاده شده باشد.
2- ضخامت چهارچوب: ضخامت چارچوب باید 1.5 میلی متر باشد و یا بالاتر از آن
3- جنس لولا: که از وارد بسیار مهمی است که باید به آن توجه نمود زیرا لنگه درب بر روی این لولا ها میچرخد و باید بتواند به آسانی وزن لنگه درب را تحمل کند که اگر جنس و تعداد لولا ها نا مرغوب و کم باشد پس از گذشت مدتی درب از حالت تنظیم و ریگلاژی خارج میشود که بهترین حالت استفاده از 3 عدد لولا و همچنین استفاده از لولای بلبرینگ دار است.
4- جنس لایه: درست است که طرح لایه درب به صورت سلیقه ای بوده اما توجه به این نکته بسیار حائز اهمیت است که جنس لایه باید متناسب با محل استفاده انتخاب شود به طور مثال جنس ام دی اف از زیبایی و براقیت بیشتری نسبت به جنس ملامینه و پی وی سی برخوردار است اما در مقابل خش و نور افتاب دارای استحکام کمتری است.
5- باید به فضای داخلی بین دو طرف درب دقت نمود که باید از ورقی فولادی تشکیل شده باشد و اگر داخل درب تهی از ورق فولادی باشد در حقیقت شما یک درب معمولی در ابعاد بزرگتر خریداری نموده اید البته با پرداخت هزینه یک درب ضد سرقت!
6- از قفل ها و کلید ها مطمئن باشین و در نظر داشته باشین بهترین نوع قفل موجود در جهان برای کشور ترکیه و شرکت کاله می باشد که در ایران به وفور یافت میشود و هیچ گونه مشکلی برای یافتن این نوع قفل ها نمی باشد .
7- و در انتها از کیفیت دستگیره ها و ابزار یراقی که در ساخت درب های ضد سرقت مورد استفاده قرار گرفته است اطمینان حاصل کنید
ویژگیهای درب های ضد سرقت:

درب های ضد سرقت که از استاندارد های روز جهانی بره میبرند در مقایسه با درب های دیگر دارای ویژگیهای بسیاری میباشد که میتوان به موارد زیر اشاره نمود:

1- در داخل درب های ضد سرقت از یک ورقه فلزی بسیار محکمی استفاده میشود که مانع از هر نوع ورود و نفوذ سارقان میگردد
2- بر خلاف درب های معمولی درب های ضد سرقت از یه نقطه به چهارچوب متصل نشده و با بهره گیری از قفل ها و ساختار گاو صندوق ها،درب های ضد سرقت از چندین نقطه به چهرچوب متصل میشوند که این خود از ویژگیهای منحصر به فرد درب های ضد سرقت میباشد
3- درب های ضد سرقت دارای عایق صوتی میباشند
4- در ساخت درب های ضد سرقت از سنگ پشم نسوز هم برای جلوگیری از حریق استفاده میشود که عایق حرارت میباشد ساخت این درب ها به گونه ای باید باشد که با رعایت استاندارد های لازم در هنگام آتش سوزی مانع از ورود و کمک رسانی نیروهای امدادی نگردد
5- ساختار درب های ضد سرقت به گونه ای میباشد که بعد از نصب در چهارچوب غیر قابل اهرم کردن میباشد
6- در اطراف درب های ضد سرقت از یک نوار یا زه لاستیکی به منظور جلوگیری از ورود گرد و خاک و همچنین جلوگیری از اتلاف انرژی استفاده شده است
7- نصب آسان درب های ضد سرقت باعث شده است که در انتهای عملیات ساخت و ساز اقدام به نصب درب های ضد سرقت شود که این خود باعث میشود کمترین آسیب به درب وارد شود
8- قفل درب های ضد سرقت دارای 11 زبانه میباشند که در سه جهت مختلف عمل میکنند
9- ضخامت ورق به کا رفته در آن بیش از یک میلی متر است که خود گویای امنیت و استحکام این نوع درب هاست
10- ضد آب بودن
11- دیر خراب شدن درب و ابزار یراق آن
12- نصب آسان
13- تنوع در ظاهر و زیبایی آن و همچنین رنگ بندی متنوع آماده
14- تنوع در ابعاد و ضخامت های آن
15- روکش های متنوع از جنس های مختلف
16- عایق اتلاف انرژی
17- تنوع بسیار زیاد قیمت با توجه به مواد استفاده شده در آن
18- جلوگیری از صدا یا کاهش دهنده صدا
19- قفل های شب بند
20- زنگ اضافی و دوربین چشمی که در داخل خود در قرار گرفته است.

با توجه به ویژگی های بسیار زیادی که درب های ضد سرقت نسبت به درب های معمولی دارند به خصوص از لحاظ امنیت میتوان اینگونه درب ها را جایگزین بسیار مناسبی برای درب های معمولی دانست.
من در برابر یک سرقت رفته ام
در حال حاضر بیشترین درب های موجود در بازار ایران از کشورهای ترکیه و چین وارد ایران شده است که در سالهای اخیر با وارد نمودن قطعات درب ضد سرقت در ایران ، شرکتهای ایرانی نیز موفق به ساخت این گونه درب ها با کیفیت قابل مشاهده ای شده اند
در اینجا به یکسری از تفاوتها در میان درب های ترک و چین میپردازیم و از جهاتی انها را با هم مقایسه می نماییم:
در ابتدا از لحاظ کیفی میتوان اشاره به آن نمود که همانطور که میدانیم در خصوص محصولات چینی درجه کیفیت متفاوت بوده و هر محصول چینی دارای چندین نوع درجه از لحاظ کیفی میباشد که در خصوص درب های ضد سرقت نیز این چنین است و در مواردی درب های چینی از کیفیت بالاتری نسبت به درب های ترک برخوردارند و در مواردی نیز بر عکس میباشد که باید با توجه به محل نصب درب نوع و کیفیت درب را انتخاب کرد.
تفاوت دیگر در ظاهر این گونه درب ها میباشد که چهارچوب درب های ضد سرقت ترک اختلاف سطح بیشتری بین سطح بیرونی چهار چوب و لنگه درب نسبت به نوع چینی خود دارند و همچنین لولا های درب ضد سرقت ترک از قابل مشاهده بوده که در درب های ضد سرقت چینی لولا ها به صورت مخفی میباشد و دیده نمیشود در ضمن لولا ها در درب های ضد سرقت چینی و ترک با یکدیگر متفاوت میباشد.از دیگر تفاوتها میتوان به مشخصات فنی آنها اشاره نمود.

1- مشخصات فنی درب های ضد سرقت چینی:
این درب ها دارای 4 عدد لولا میباشند که به صورت مخفی بوده و قابلیت ریگلاژ را نیز دارد و بر روی آن یه عدد چشمی و زنگ نصب شده است و علاوه بر دستگیره های زیبا دارای قفل شب بند میباشند.
سیستم قفل درب که با چرخاندن کلید بطور همزمان 13 عدد زبانه از چهار جهت وارد چهار چوب میشوند
درب های چینی دارای 7 عدد کلید کامپیوتری میباشد که 2 عدد از کلیدها معروف به کلید کارگری و برای استفاده در زمان ساخت و ساز ساختمانی مورد استفاده قرار میگیرند و 5 عدد کلید به عنوان کلید های اصلی مورد استفاده قرار میگیرند

مشخصات درب های ضد سرقت چینی:
چهارچوب این درب ها دارای 12 سانتی متر ضخامت میباشد که قطر ورق آن 1 میلی متر میباشد
لنگه درب 70 میلی متر ضخامت دارد
نمای کلی درب از ورق استیل است که دارای ضخامت 1.2 میلی متر بوده و روکش درب از رنگ پودری الکترو استاتیک است که دارای طرح های MDF است.
پاشنه درب از ورق استیل ضد زنگ است و ساختار داخلی درب از ورق استیل یکپارچه با پل های استحکام دهنده تشکیل شده است.

اندازه های استاندارد درب های ضد سرقت چینی:
درب های تک لنگه = 105 * 205 سانتی متر و 105 *210 سانتی متر
درب های دو لنگه = 120 *205 سانتی متر و 117* 205 سانتی متر

2- مشخصات فنی درب های ضد سرقت ترک:
درب های ضد سرقت ترک دارای 4 عدد لولا میباشند و قابلیت ریگلاژ را نیز دارد و بر روی آن یه عدد چشمی نصب شده است و علاوه بر دستگیره های زیبا دارای قفل شب بند میباشند.
سیستم قفل درب که با چرخاندن کلید بطور همزمان 8 عدد زبانه متحرک و ثابت از دو جهت وارد چهار چوب میشوند
درب های ترک دارای 8 عدد کلید کامپیوتری میباشد که 3 عدد از کلیدها معروف به کلید کارگری و برای استفاده در زمان ساخت و ساز ساختمانی مورد استفاده قرار میگیرند و 5 عدد کلید به عنوان کلید های اصلی مورد استفاده قرار میگیرند.

مشخصات درب های ضد سرقت ترک:
چهارچوب این درب ها دارای 17 سانتی متر ضخامت میباشد که قطر ورق آن .1.4 میلی متر میباشد
لنگه درب 90 میلی متر ضخامت دارد
پاشنه درب از ورق استیل ضد زنگ است و ساختار داخلی درب از ورق استیل یکپارچه با پل های استحکام دهنده تشکیل شده است.

اندازه های استاندارد درب های ضد سرقت ترک:
درب های تک لنگه = 110 * 210 سانتی متر

3- مشخصات فنی درب های ضد سرقت ایرانی:
ایران به شخصه خود تولید کننده ی کامل این گونه درب ها نمیباشد و با تولید چهارچوب این گونه درب ها یراق آلات مورد استفاده در ساخت درب های ضد سرقت را عمدتا از کشور ترکیه وارد نموده و شرکت های مختلف به مونتاژ آنها می پردازند. که در نتیجه میتوان درب های ضد سرقت ایرانی را مشابه ترکیه دانست که در بالا خصوصیات درب های ترکیه ای مورد بررسی قرار گرفت.

- نکاتی در خصوص فریم انتظار درب ضد سرقت:
اولین نکته زمان نصب فریم انتظار درب های ضد سرقت است که باید در پاین عملیات دیوار چینی و قبل از سفید کاری باشد.
ابعاد قوطی مورد استفاده در ساخت فریم انتظار بهتر است 4*8 سانتی متر باشد البته از ابعاد کمتر نیز میتوان استفاده کرد که بستگی به شرایط چهار چوب نیز دارد و بهتر است قبل از نصب ان با مشاورین این گونه درب ها مشورت نمود.
ابعاد خود فریم انتظار که البته به صورت آماده به فروش میرسد باید به این نکته توجه کرد که ابعاد داخل به داخل فریم انتظار باید از ابعاد پشت به پشت لنگه درب ضد سرقت به اندازه یک سانتیمتر بزرگ تر باشد برای مثال اگر ابعاد فریم انتظار 210*105 باشد ابعاد لنگه درب باید یک سانتی متر کوچکتر باشد یعنی 209*104
فریم انتظار را حتما قبل از نصب رنگ آمیزی نمایید که در حین عملیات ساختمانی از زنگ زدگی و خوردگی آن جلوگیری شود.
انواع مدل های آن: درب ضد سرقت تایوان | درب ضد سرقت چینی | درب ضد سرقت ترک
در هنگام نصب فریم انتظار توجه به این نکته بسیار حائز اهمتیت است که فریم انتظار به صورت کاملا تراز و شاقول در محل مورد نظر نصب گردد که در صورت تاب افتادن به آن درب به شکل درست در محل خود قرار نگرفته و نصب لنگه درب ضد سرقت با مشکل مواجه میشود که برای حل این مشکل بهتر است در هنگام نصب فریم انتظار را به وسیله ریسمان ابعاد دو طرف آن را با هم اندازه کرد(4 ریسمانه)
قرار گرفتن سطح فریم انتظار نسبت به سطح محل نصب نیز از موارد مهم دیگر است که باید قسمت پاخور فریم انتظار دقیقا هم سطح با سطح زمین بوده و به هیچ وجه نه بالاتر نه پایین تر باشد.
اپوکسی چیست ؟

در این صفحه شما با اپوکسی و کفپوش اپوکسی و انواع آن آشنا خواهید شد.

اپوکسی یا پولی‌ پوکساید، نوعی بسپار ترموست است که از واکنش سخت‌کننده ی پولی‌آمین با رزین اپوکساید حاصل می‌شود. اپوکسی دامنهٔ کاربرد گسترده‌ای دارد، از جمله در مواد چسبهای همه‌کاره و پوشش frp.

اپوکسی و کفپوش و رنگ اپوکسی
اپوکسی آریا سطح

مزایای روکش صنعتی اپوکسی
افزایش مقاومت بتن در برابر فرسایش، تخریب و اکثر مواد شیمیایی
مطلقاً جذب آب ندارد و از نفوذ آب، روغن و سایر مایعات به جسم بتن جلوگیری می کند.
سبک و کم حجم بوده و از ایجاد هرگونه گرد و غبار جلوگیری می نماید.
به صورت یکپارچه و در رنگ های متنوع اجرا می گردد.
با ضخامت ۴ میلیمتر، افزایش مقاومت فشاری بتون را تا ۱۱۰۰ kg/cm2 را در بر دارد.
سهولت در شستشو، حداقل ۲۰ سال عمر مفید و سرعت در ترمیم آن، از سایر امتیازات این پوشش می باشد.
انواع کفپوش اپوکسی جهت سالن های صنعتی
کفپوش گردگیر به ضخامت ۱ میلیمتر، این نوع کفپوش جهت جلوگیری از گرد و غبار بتون بکار می رود.
کفپوش یکپارچه به ضخامت ۳ میلیمتر به صورت صاف دارای مقاومت بالای سایشی و مقاوم در برابر خوردگی، فرسایش و نفوذ روغن، چربی و آب به جسم بتون – ایجاد سهولت در شستشو و امکان دکوراتیو بودن کف. (کفپوش اپوکسی فوق در انواع صنایع از خودرو سازی، داروسازی، صنایع غذایی، صنایع بهداشتی، چاپخانه ای و … کاربرد دارد.)
کفپوش به ضخامت ۳ میلیمتر به صورت معوج (اصطلاحاً پوست پرتقالی) که علاوه بر داشتن خصوصیات روکش صاف از لغزش افراد و ماشین آلات در محیط های خیس و چرب جلوگیری می نماید.
کفپوش نیمه زبر و زبر، کفپوش فوق در ضخامت های بالتر از ۴ میلیمتر اجرا می گردد. روکش فوق دارای مقاومت مکانیکی بالایی می باشد و عدم خش پذیری از دیگر خصوصیات آن می باشد.
کفپوش ضد اسیدی که دارای مقاومت بسیار بالا در برابر عوامل خورنده شیمیایی می باشد.
کفپوش ورزشی که معمولاً از اپوکسی انعطاف پذیر در آن استفاده می شود.
کفپوش آنتی استاتیک که اصطلاحاً ضد جرقه نامیده می شود (مورد مصرف آن در انبارهای مهمات، سالن های مخابرات، اطاق های کامپیوترف اطاق عمل بیمارستان ها می باشد.)
بتون اپوکسی که به ضخامت تقریبی ۲۰ میلیمتر اجرا می گردد و در برابر ضربه های شدید کاملاً مقاوم است.
اپوکسی|کفپوش اپوکسی
اپوکسی|کفپوش اپوکسی

کاربرد اپوکسی در شکل دهی صنعتی و کمپوزیت
سیستم های اپوکسی در شکل دهی صنعتی برای تولید قالب ها، قالب های الگو (master models) ، ورقه ها، ریخته گری، تجهیزات و دیگر وسایل صنعتی استفاده می شوند. “شکل دهی پلاستیک” جایگزین فلزف چوب و دیگر مواد سنتی می شود و بطور کلی کارایی را افزایش می دهد و یا هزینه کلی را کاهش می دهد یا زمان انتظار را برای بسیاری از فرایندهای صنعتی کوتاه می نماید. اپوکسی ها همچنین در تولید فایبرگلاس یا قطعات کمپوزیت استفاده می شوند. انها از رزینهای پلی استر و رزینهای وینل استر گرانتر هستند ولی معمولا قطعات کمپوزیت قوی تر و مقاوم تر به دما تولید می نمایند.

کاربردهای فضایی اپوکسی
در صنعت فضایی، اپوکسی بعنوان ماده ماتریس ساختمانی استفاده می شود و سپس با فیبر تقویت می شود. معمولی ترین فیبرها شامل شیشه، کربن، کولار (Kevlar )و بر است. اپوکسی ها همچنین بعنوان چسب ساختمانی استفاده می شوند. موادی مانند چوب و دیگر موادی که از فناوری کمی برخوردارند با رزین های اپوکسی چسبانده می شود. (در مورد پوشش frp بیشتر بدانید.)

اپوکسی و زیست شناسی
اپوکسی ها قابل حل در اب مانند دورکوپان Durcupan [6] و [۷] معمولا برای قرار دادن نمونه های میکروسکپی در پلاستیک، برای برش عرضی با میکروتوم و سپس تصویربرداری، استفاده می شود.
هنر
رزین های اپوکسی مخلوط با رنگ دانه ها ممکن است بعنوان محیط رنگ امیزی استفاده شوند، که این عمل با ریختن لایه ها بر روی هر کدام برای تشکیل یک تصویر کامل انجام می گیرد.

اپوکسی و صنعت
در سال ۲۰۰۶ صنعت اپوکسی بالغ بر ۵ میلیارد در امریکای شمالی و حدود ۱۵ میلیارد دلار امریکا در جهان بوده است. بازار چین سریعا رشد نموده است و بیش از ۳۰% بازار جهانی را تشکیل می دهد. تقریبا از ۵۰ تا ۱۰۰ اپوکسی رزین و سخت کنندها تشکیل شده است.
تولید کننده گان اپوکسی که در بالا ذکر شده معمولا اپوکسی رزینها را به شکل قابل استفاده به مصرف کنندکان نهایی نمی فروشند، بنابراین گروه دیگری از شرکتها هستند که مواد خام اپوکسی رزین را از تولید کننده گان عمده می خرند و سپس سیستم های اپوکسی را مخلوط (ترکیب می نمایند، تغییر می دهند) می کنند. این شرکتها فرموله کننده نامیده می شوند. بیشتر سیستم های اپوکسی فروخته شده توسط این فرموله کننده ها تولید می شوند و انها ۶۰% ارزش دلاری بازار اپوکسی را تشکیل می دهند. صدها روش وجود دارد که فرموله کنندها می توانند اپوکسی ها را تغییر دهند- با اضافه کردن پرکنندهای معدنی (تالک، سیلیکا، الومین و غیره)، با اضافه کردن انعطاف دهندها، کاهنده کاهنده ی لیوپتسیه، رنگ کنندها، حجم دهندها، تسریع کنندها، تقویت کنندهای چسب و غیر. این تغییرات برای کاهش هزینه، برای بهبود عملکرد و بهبود آسانی فرایند کردن انجام می شوند. در نتیجه یک فرموله کننده هزاران نوع فرمول مختلف را می فروشد که هر کدام برای نیاز خاصی یا یازار خاصی ایجاد شده اند.

خطرات بهداشتی اپوکسی
خطر اولیه در استفاده از اپوکسی غالبا مربوط به ترکیب سخت کننده است نه خود رزین اپوکسی. به ویژه سخت کننده آمین خیلی خورنده هستند، ولی ممکن است بعنوان مواد سمی، سرطانزا/ جهش زا نیز طبقه بندی شوند. آمین های آروماتیک آسیب زا هستند (بیشتر آنها مواد سرطانزای شناخته شده هستند و یا گمان می رود که سرطانزا باشند)، ولی مصرف آنها اکنون محدود به موارد صنعتی خاصی می شود و آمین های آلیفاتیک و سیکلوالیفاتیک کم خطر تر معمولا مورد استفاده قرار می گیرند.
رزین های مایع اپوکسی در حالت سفت نشده غالبا بعنوان سوزش آور برای چشم و پوست طبقه بندی می شوند و نیز برای آبزیان سمی هستند. رزینهای جامد اپوکسی معمولا از رزینهای مایع بی خطرترند،و بسیاری از انها بعنوان مواد بی خطر طبقه بندی می شوند. یک خطر مختص اپوکسی رزین ها حساسیت زایی است. این خطر در اپوکسی رزینهای حاوی رقیق کنندها با وزن ملکولی کم بیشتر مشخص است . تماس با اپوکسی واکنش الرژیک ایجاد می نماید. حساسیت زایی عموما بخاطر در مواجه مکرر (مثلا بهداشت ضعیف در محل کار و فقدان ابزارهای حفاظتی) در طولانی مدت رخ می دهد. گاهی واکنش های آلرژی چندین روز دیرتر بعد از تماس با اپوکسی رخ می دهد. واکنش های آلرژیک به شکل آماس پوست، بخصوص در نواحی که در تماس زیاد است (دست و بازوها) رخ می دهد. مصرف اپوکسی منبع اصلی اسم شغلی در تولید کننده گان پلاستیک است . بیس فنول A که در تولید گروههای معمول رزینهای اپوکسی استفاده می شود، مختل کننده شناخته شده غدد درون ریز است.
صفحه‌ها: 1 2 3
لینک مرجع